Διάκριση για τα ΕΛΠΕ

Το βραβείο Stevie bronze award στην κατηγορία «Καλύτερος Ετήσιος Απολογισμός» κατέκτησαν τα «Ελληνικά Πετρέλαια»,

σύμφωνα με τα αποτελέσματα για τα «15α Ετήσια Διεθνή Βραβεία Επιχειρήσεων» που ανακοινώθηκαν τον Αύγουστο.

Τα εν λόγω βραβεία θεωρούνται από τις κορυφαίες διοργανώσεις επιχειρηματικών βραβείων παγκοσμίως. Για το 2018 συμμετείχαν περισσότερες από 3.900 υποψήφιες εταιρείες από διάφορους κλάδους και ευρύ φάσμα κατηγοριών. Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ διακρίθηκε στην κατηγορία του Καλύτερου Ετήσιου Απολογισμού (Best Annual Report).

Οι νικητές των «Βραβείων Stevie» καθορίστηκαν από τον μέσο όρο βαθμολογίας που έλαβαν από 12 επιτροπές, στις οποίες συμμετείχαν περισσότερα από 270 στελέχη παγκοσμίως.

«Οι νικητές των φετινών βραβείων Stevie στο IBAs είναι η πιο διακεκριμένη ομάδα νικητών που είχαμε μέχρι σήμερα» δήλωσε ο Michael Gallagher, πρόεδρος και ιδρυτής των βραβείων Stevie. «Αυξήσαμε τον ελάχιστο μέσο όρο βαθμολογίας που απαιτείται για διάκριση, οπότε οι νικητές του 2018 θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι για τα επιτεύγματά τους» πρόσθεσε.

Τα Βραβεία Stevie θεσμοθετήθηκαν το 2002, με σκοπό να τιμηθούν τα εκατομμύρια στελέχη επιχειρήσεων και οι εργαζόμενοι ανά τον κόσμο, οι οποίοι καθημερινά πραγματοποιούν καινοτόμα και σημαντικά επιτεύγματα στον χώρο εργασίας τους.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί