Το «φίδι» των μεικτών συμμοριών στην Ελλάδα μεγάλωσε! Τα ΒΙΝΤΕΟ «παγώνουν» και η θύελλα έρχεται

Η λαίλαπα ξεκίνησε και θα γιγαντωθεί...

Ειδική επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου μετά τα τελευταία περιστατικά βίας με πρωταγωνιστές ανηλίκους, καθώς πλέον οι συμμορίες που σχηματίζονται έχουν όλο και νεώτερα μέλη!!!

Η εισαγωγή φτώχειας στην Ελλάδα σε συνδυασμό με την κοινωνική παρακμή οδηγεί όλο και περισσότερα νέα παιδιά στην εγκληματικότητα, η οποία γίνεται της μόδας και μέσω συγκεκριμένης μουσικής!

Παιδιά αλλοδαπών γίνονται επικεφαλής παρεών και συμμοριών προχωρούν σε παραβατικές συμπεριφορές, ενώ η μία συμμορία στρέφεται κατά της άλλης! Αργά αλλά σταθερά δημιουργούνται καταστάσεις χάους στην Ελλάδα!

Οι ηλικίες σοκάρουν! Αφορούν παιδιά ακόμα και κάτω των 12 ετών!!! Εκπαιδεύονται στο να ανήκουν σε συμμορίες, τις οποίες αργότερα η όποια εξουσία δεν αποκλείεται να στρέψει κατά της ίδιας της τάξης, κατά όσων πολιτών δεν επιθυμούν να παραδώσουν ελευθερίες (ΕΔΩ οι λεπτομέρειες του πως θα συμβεί αυτό)!

Σήμερα, στην σύλληψη δύο ανηλίκων, 17 και 13 ετών, προχώρησαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στην Χαλκίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο παιδιά κατηγορούνται ότι λίγο μετά τις 12:00 τα μεσάνυχτα, έσπασαν το παράθυρο του 12ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, εισήλθαν στις εγκαταστάσεις του και αφαίρεσαν διάφορα κλειδιά θυρών αιθουσών, άγνωστο χρηματικό ποσό και διάφορα συσκευασμένα προϊόντα από το κυλικείο.

Την ίδια ώρα, επιχείρηση «σκούπα» για την αντιμετώπιση του φαινομένου της παραβατικότητας των ανηλίκων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα και το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Ειδικότερα σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, ειδική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων. Στο πλαίσιο της δράσης, η οποία αναπτύχθηκε περιμετρικά εμπορικού πολυκαταστήματος στην περιοχή, ελέχθησαν 52 άτομα, εκ των οποίων 45 ανήλικοι και προσήχθησαν 6 ανήλικοι στο τμήμα αστυνόμευσης της περιοχής».

Το «φίδι» εκείνων που οργανώνουν τα μικρά παιδιά σε συμμορίες μεγαλώνει και κανείς δεν ενδιαφέρεται…

Δείτε τι συμβαίνει εδώ και έναν χρόνο:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί