Σωματοφύλακας των διασήμων για Γαλλομαροκινούς: «Τέτοιο ξύλο δεν έχω φάει ποτέ, με διέλυσαν»

Ο Νίκος Αραβαντινός επιχείρησε να ηρεμήσει μία μεγάλη παρέα, αλλά τελικά δέχθηκε άγρια επίθεση και φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Ο Νίκος Αραβαντινός, ο σωματοφύλακας των διασήμων και του Αμερικανού εκκεντρικού πολυεκατομμυριούχου, Νταν Μπιλζέριαν, πριν λίγες ημέρες δέχθηκε άγρια επίθεση από μία μεγάλη παρέα, στη Μύκονο.

Στην συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη κάτω γνάθο, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο protothema, σώθηκε από τον ξυλοδαρμό επειδή παρενέβη ένας συνάδελφός του, ο οποίος έπεσε πάνω του για να τον σώσει από τα βίαια χτυπήματα.

Οι Γαλλομαροκινοί διασκέδαζαν σε χώρο που συνορεύει με το ξενοδοχείο, στο οποίο είναι μέτοχος ο Έλληνας σωματοφύλακας.

Οι ένοικοι του ξενοδοχείου παραπονέθηκαν για τον θόρυβο που δημιουργούσαν οι Γαλλομαροκινοί, μερικοί εκ των οποίων εργάζονται σε Ιταλικό εστιατόριο στη Χώρα Μυκόνου.

Ο μάνατζερ του ξενοδοχείου ειδοποίησε τον σωματοφύλακα, ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει τους αλλόφρονες από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ Γαλλομαροκινούς, οι οποίοι ωστόσο δεν έδειξαν διάθεση να σταματήσουν την φασαρία.

Ήταν ιδιαίτερα εριστικοί απέναντι του, απειλώντας μάλιστα ότι θα τον βλάψουν σε περίπτωση που εκείνος δεν έκανε πίσω, αφήνοντας τους να συνεχίσουν την διασκέδαση τους. Μετά από λεκτική αντιπαράθεση, ο Νίκος Αραβαντινός ήρθε στα χέρια με έναν εξ’ αυτών και δευτερόλεπτα μετά δέχθηκε μαζική επίθεση με πέτρες.

«Με διαλύσανε, πραγματικά σου μιλάω, τέτοιο ξύλο δεν έχω φάει ποτέ», ανέφερε στο protothema.

«Με χτυπήσανε πίσω στο κεφάλι και είμαι τυχερός που δεν με χτύπησαν έναν πόντο παραπάνω» προσθέτει, δείχνοντας το σημείο που δέχτηκε χτυπήματα με πέτρα.

Photo vid screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί