Παρά το ότι – έστω και προσωρινά- οι ροές αλλοδαπών έχουν μηδενιστεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα, εντούτοις τα τουρκικά ΜΜΕ συνεχίζουν το έργο της προπαγάνδας κατά τις εντολές της Άγκυρας.
Χαρακτηριστικό είναι ένα ρεπορτάζ τουρκικού μέσου που μας έρχεται από την Σμύρνη και σύμφωνα με το οποίο οι «κακοί Έλληνες» αφήνουν τους…μετανάστες να πεθάνουν στα νερά του Αιγαίου.
Πιο συγκεκριμένα:
«Μονάδα του τουρκικού λιμενικού στις 7:39 το πρωί της 9ης Μαΐου 2020, ενημερώθηκε σχετικά με δύο σωσίβιες λέμβους στα ανοιχτά του Δεκελί- Σμύρνης που είχαν μέσα τους λαθρομετανάστες και άρχισε έτσι επιχείρηση διάσωσης. Το σκάφος του τουρκικού λιμενικού που στάλθηκε, εντόπισε και διέσωσε μέσα.σε δυο σωσίβιες λέμβους 53 λαθρομετανάστες, εκ των οποίων 31 από το Κονγκό, 13 από το Αφγανιστάν, 6 από τη Γκάμπια, 1 από την Αγκόλα, 1 από Μαλί και 1 από τη Σενεγάλη, που είχαν εγκαταλειφθεί από το ελληνικό λιμενικό εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων».
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σπουδαία ανακάλυψη σε αρχαία ελληνική πόλη: Βρέθηκε κεφαλή του αγάλματος του Ερμή 1.800 ετών – Δείτε εικόνες
- Ηράκλειο: Τρεις συλλήψεις για ζωοκτονία – Οι δράστες μπήκαν σε ποιμνιοστάσιο και θανάτωσαν 40 αρνιά
- Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Προς πώληση ο Τετέ, φέρνουν άμεσα τον Παντελίδη οι «πράσινοι»
- Αλιάγας και Ρέμος έκαναν μαζί Πρωτοχρονιά στη σκηνή και τραγούδησαν το “My Way”, vid
- «Άφρονα και επικίνδυνη» χαρακτηρίζει ο Ιρανός ΥΠΕΞ την απειλή του προέδρου Τραμπ
- Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στο «τριφύλλι» ο Γιώργος Κάτρης
- Χάρκοβο: Η Μόσχα διαψεύδει αναφορές περί ρωσικής επίθεσης – Πόσοι είναι οι νεκροί μετά την ουκρανική επίθεση εναντίον της Χερσώνας
- Ο Στ. Αγγελούδης αποχαιρετά τον Χρ. Σαραντόπουλο: «Μάχιμος, ενεργός πολίτης και φωτεινή προσωπικότητα»
- ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ για αγρότες: “Αντί να αναζητάτε ευθύνες σε κυβερνήσεις πριν από 45 χρόνια, αναλάβετε τις δικές σας”
- Δανία: Απαστράπτουσα η βασίλισσα Μαίρη με χρυσή τουαλέτα και τιάρα σε δεξίωση στο παλάτι, vid









