Νέα ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!! Πακιστανοί οργανώνουν την ΕΠΙΘΕΣΗ κατά των Ελλήνων – «ΒΡΑΖΕΙ» η Κρήτη

Μεγάλος αριθμός μουσουλμάνων στο νότιο Ηράκλειο – Απειλείται σύρραξη στους δρόμους

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη η οργανωμένη επίθεση Πακιστανών κατά Ελλήνων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 5 Κρητικών, εκ των οποίων οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Όπως πολλοί υποστηρίζουν, από θαύμα δεν θρήνησαν θύματα, καθώς το μένος των Πακιστανών ήταν μεγάλο.

Μάλιστα, εμφανίστηκε νέο βίντεο από την δεύτερη βραδιά των επεισοδίων, όταν ντόπιοι πήγαν να ζητήσουν το λόγο για την προκλητικότητα των Πακιστανών κατά την προηγούμενη ημέρα, όταν επιτέθηκαν σε συγχωριανό τους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, δεκάδες Πακιστανοί οργανώθηκαν από συγκεκριμένα άτομα εντός του συσκευαστηρίου, ώστε να επιτεθούν συντονισμένα στους συγκεντρωμένους ντόπιους που βρισκόταν έξω από το συσκευαστήριο.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ

Οι ψυχραιμότεροι λένε ότι η κατάσταση δεν διαμορφώθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη. Η επίθεση που δέχτηκε ένας κάτοικος από τα Σκούρβουλα την Παρασκευή δεν ήταν η αρχή, αλλά ένα ακόμα επεισόδιο των τελευταίων μηνών, καθώς ο αριθμός των Πακιστανών στην περιοχή είναι πλέον αυξημένος.

Η αλήθεια είναι ότι τα βίντεο που δόθηκαν στην δημοσιότητα και δείχνουν δεκάδες Πακιστανούς να κυνηγούν ένα Έλληνα, είναι ενδεικτικά της κατάστασης που υπάρχει. Ο Έλληνας – πρόκειται για κάτοικο από τα Σκούρβουλα- τρέχει να γλιτώσει, οι αλλοδαποί τον κυνηγούν.

Ο Έλληνας είχε κάνει πιο πριν παρατήρηση σε έντονο ύφος σε έναν Πακιστανό που έκανε προτάσεις σεξουαλικού περιεχομένου σε μία γυναίκα, σε συσκευαστήριο στο Τυμπάκι όπου εργάζονται.

Δείτε πως ξεκίνησε το ντου των Πακιστανών! Κάποιοι πάνε και φωνάζουν τους υπόλοιπους για επίθεση:

Εδώ μάλλον, χωρίς να γνωρίζουμε ακριβείς λεπτομέρειες, βλέπουμε την γυναίκα να δέχεται την ενόχληση, κάποιους να την προστατεύουν (προφανώς Έλληνες) και τους Πακιστανούς να σπεύδουν για αντίποινα:

Και ενώ το επεισόδιο της Παρασκευής έδειχνε να οδεύει προς διευθέτηση, το Σάββατο ορισμένοι συγχωριανοί και κοντοχωριανοί του Έλληνα, αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κάτοικοι χωριών της Μεσσαράς – υπολογίζεται ότι δεν ξεπερνούσαν τους 60- κατέβηκαν προς το συσκευαστήριο στο Τυμπάκι με άγριες διαθέσεις. Εκεί ήρθαν αντιμέτωποι με καμιά 300αριά Πακιστανούς και οι σκηνές τρόμου και πανικού διαδέχονταν η μία την άλλη.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι από τη μία οι Έλληνες με ξύλα και ρόπαλα, από την άλλη οι Πακιστανοί με ανάλογο οπλισμό και φωνάζοντας διαρκώς «Αλάχ – Αλάχ» άρχισαν ο ένας να χτυπάει τον άλλο.

ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΙΜΑΜΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ.

Άρα λοιπόν οι Πακιστανοί οργανώθηκαν πριν επιτεθούν. Έχουν σχηματίσει, λόγω του μεγάλου αριθμού κατοίκων της χώρας που έχει συγκεντρωθεί στο νότο του Ηρακλείου, μια ισλαμική κοινότητα και το ΚΡΑΤΟΣ οφείλει να παρέμβει ΑΜΕΣΑ!!!

Δείτε τους κατοίκους να διαμαρτύρονται έξω από το Δημαρχείο Φαιστού.

Οι Πακιστανοί απολογούνται σήμερα στον Ανακριτή. Χθες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ενώ σε βάρος τους έχουν ασκηθεί διώξεις για πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βαθμό κακουργήματος.

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί