Μητέρα Καραϊβάζ: «Τα ξαναζώ όλα από την αρχή, εύχομαι να πάω σύντομα κοντά του»

Η κυρία Παναγιώτα μιλώντας στον Alpha, είπε πως παρακαλά τον Θεό να την στείλει σύντομα κοντά του.

«Από τη μια αισθάνθηκα χαρά και από την άλλη ήρθαν ξανά όλα μπροστά μου, από την αρχή τα ξαναζώ εγώ αυτά. Από την πρώτη στιγμή που έγινε το συμβάν με το παιδί μου, είναι όλα μπροστά μου. Αισθάνθηκα δικαίωση σίγουρα, αλλά θα αισθανθώ τελική δικαίωση, αν βρεθεί ο εντολέας, αυτό θέλω περισσότερο» είπε η κυρία Παναγιώτα, όταν ρωτήθηκε για τα συναισθήματά της μετά τη σύλληψη δύο ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία.

Ερωτηθείσα σε σχέση με το τι θα έκανε αν βρισκόταν μπροστά στους δολοφόνους, η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ είπε: «Να τους πω γιατί, γιατί το έκαναν, τι τους έκανε το παιδί μου».

«Το παιδί μου μου λείπει. Το στερούμαι για πάντα. Εύχομαι να πάω πολύ γρήγορα κοντά του, παρακαλάω τον Θεό γι’ αυτό. Ο Γιώργος ήξερε πόσο τον αγαπούσα. Δεν ήθελε να με στεναχωρεί. Κάθε μέρα ζω με αυτό το γιατί. Και αυτό ρωτάω κάθε φορά που πηγαίνω και ανάβω το καντήλι του. Γιατί, γιατί, τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι τους και σε έβγαλαν από τη μέση. Κακό δεν έκανες σε κανέναν…» πρόσθεσε η κυρία Παναγιώτα.

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί