Μετά τον Τσίπρα, «άδειασε» τον Πολάκη και ο Τσακαλώτος για τα εμβόλια: «Μη τα φοβάστε»

Σε ξεκάθαρο άδειασμα των δηλώσεων του Παύλου Πολάκη για τους εμβολιασμούς προχώρησε ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών παρεμβαίνοντας στην συζήτηση του κοινοβουλίου και τονίζοντας ότι τοποθετείται ως πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε «η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπερ του εμβολιασμού. Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι δεν μπορεί το φάρμακο να αντικαταστήσει τον εμβολιασμό» για να προσθέσει σε άλλο σημείο «το δικό μας μήνυμα προς τους πολίτες είναι ξεκάθαρο: να μην έχετε φόβο για το εμβόλιο. Ο εμβολιασμός είναι σημαντικός για εσάς, τις οικογένειές σας, τους φίλους σας και για την Ελλάδα».

Μάλιστα ο κ. Τσακαλώτος ζήτησε από την ΝΔ να σταματήσει να χρεώνει τις δηλώσεις Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «και εμείς θα μπορούσαμε να τονίσουμε πράγματα που έχουν πει βουλευτές σας αλλά που δεν τα υιοθετεί ο κ. Μητσοτάκης».

Είχε προηγηθεί η σφοδρή κριτική του κ. Αδωνη Γεωργιάδη για τις δηλώσεις Πολάκη.

«Έχετε στην κοινοβουλευτική σας ομάδα τον κ. Πολάκη που έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής του αντιεμβολιαστικού κινήματος και δεν έχει τολμήσει κανείς από εσάς να πει δημοσίως ότι διαφωνεί με όσα λέει… Ή πιστεύεις ότι υπάρχει ιός και το μόνο όπλο είναι το εμβόλιο ή θα ακολουθείς όσα λένε οι ψεκασμένοι, ο Πολάκης και ο Βελόπουλος. Βρείτε ένα τρόπο να σταματήσει να τα γράφει αυτά. Είναι πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας σας» είπε «μας καλύπτει απολύτως η δήλωσή σας. Το μήνυμα που ήθελα να βγει είναι αυτό που είπατε κ. Τσακαλώτε. Υπάρχουν οι πολιτικές μας διαφωνίες αλλά και οι δύο θέλουμε το καλό της χώρας μας και των πολιτών. Ας κάνουμε το κάθε κόμμα εκστρατεία για να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι».

(protothema)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί