Ο Καρανίκας εμφανίστηκε και επιτίθεται σε ΠτΔ και ΝΔ

Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας στοχοποιεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για την παρουσία της στην εκδήλωση μνήμης και ανάρτησης πλακέτας ως φόρο τιμής των νεκρών της Marfin.

Σε ανάρτησή του με τίτλο: «Όταν ασχολείσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες» σημειώνει ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας «τρέχει να καλύψει» την χυδαιότητα «στην τυμβωρυχία για την Marfin, τότε θα καταλήξετε να διχάζετε και εμείς να ακούμε ανιστόρητες δηλώσεις.»

Προσθέτει μάλιστα ότι «είστε πρόεδρος της χώρας και όχι του “Ημερήσιου Κήρυξ” και σίγουρα δεν είστε η γελοία συμπλήρωση της θεωρητικής ομάδας των διαπλεκόμενων Jukebox.»

Έχοντας επανακάμψει μέσω social media ο Νίκος Καρανίκας, εκ των στενών συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα και προσωπικός του φίλος, επιχειρεί να ασκήσει κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση. Εκ των πρωτεργατών του «μετά θα λογαριαστούμε» τις ημέρες του lockdown ηταν εκ των ενεργών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που επιτέθηκε με δριμύτητα στην κυβέρνηση.

Επιχείρησε να δώσει στον πρωθυπουργό το προσωνύμιο «Μωυσής» χρησιμοποιώντας το όνομα με προφανώς ειρωνικό τρόπο. Μόνο που το υιοθέτησε και ο Αλέξης Τσίπρας στο τελευταίο του άρθρο στην «Εφσυν» κάνοντας λόγο για «δήθεν Μωυσή».

Τώρα βάζει στο στόχαστρο την Πρόεδρο της Δημοκρατίας δείχνοντας τη δυσφορία του Αλέξη Τσίπρα και της Κουμουνδούρου για την παρουσία της αλλά και τις δηλώσεις της για τους δολοφονημένους εργαζομένους της Marfin.

Ουσιαστικά δείχνει την Αικ. Σακελλαροπούλου και απευθύνει και προειδοποιήσεις για τη στάση της εξαπολύοντας μια ακόμη επίθεση και στον πρωθυπουργό, πραγματοποιώντας παράλληλα και αναφορά στη μητέρα του, με τη συνήθη φρασεολογία του…

Δείτε την ανάρτηση:

«Όταν ασχολείσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες.

Όταν ακολουθείς την κατάντια της θεωρητικής ομάδας της ΝΔ του Μωυσή γίνεσαι χαρακτήρας επιθεώρησης σε κακοπαιγμένη παράσταση.

Όταν τρέχετε να καλύψετε την χυδαιότητα του Μωυσή στην τυμβωρυχία για την marfin, τότε θα καταλήξετε να διχάζετε και εμείς να ακούμε ανιστόρητες δηλώσεις.

Είστε πρόεδρος της χώρας και όχι του Ημερήσιου Κήρυξ και σίγουρα δεν είστε η γελοία συμπλήρωση της θεωρητικής ομάδας των διαπλεκόμενων Jukebox.

Τι χρειάζεται για να καταλάβουμε ότι ο Μωυσής προσβάλει την νοημοσύνη και την ιστορία;

Σε πόσα Jukebox και πόσους επικοινωνιολόγος πρέπει να σκοντάψουμε για να καταλάβουμε ότι ο σημερινός πρωθυπουργός είναι εξάρτημα διαφθοράς και ανίκανος στα οικονομικά;

Με τις δηλώσεις του Μωυσή Μητσοτάκη για την Ευρώπη αλλά και για κάθε ιστορικό θέμα, καταλαβαίνουμε ότι δίχως ιδιωτική εκπαίδευση, ακόμα θα ήταν μετεξεταστέος και αν δεν είχε μπαμπά πρωθυπουργό, θα ήταν το κουτσαβάκι της Μαρίκας στην Ρηγίλλης.

Αυτά λένε οι δεξιοί που γνωρίζουν από οικογενειοκρατία και ΝΔ, αλλά ψηφίζουν για να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι να πάει καλά η χώρα…».

(Liberal – φωτο:screenshot)