«Ξαναχτύπησε» ο Πορτοσάλτε: «Δεν μπορούμε να έχουμε Πυροσβεστική σε κάθε σπίτι – Να τα ασφαλίζουν σε ιδιώτες» – Οργή στο διαδίκτυο – ΒΙΝΤΕΟ

Παρόμοιες δηλώσεις είχε κάνει και για την μεγάλη φωτιά της Δ. Αττικής.

Με αφορμή την χθεσινή μεγάλη φωτιά σε Σταμάτα, Ροδόπολη και Διόνυσο, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε αναφέρθηκε σε σχόλια που έγιναν για τον τρόπο κάλυψης της πυρκαγιάς από τον σταθμό ενώ τόνισε ότι «δεν μπορεί να έχουμε Πυροσβεστική σε κάθε σπίτι» και μάλιστα προέτρεψε όσους έχουν κατοικίες ανάμεσα στα δέντρα, «να τις ασφαλίσουν σε ιδιώτες».

Μιλώντας σε εκπομπή του σταθμού, ο Άρης Πορτοσάλτε είπε ότι την φωτιά «άναψε ένας άμυαλος συμπολίτης μας, που περίμενε χτες να ασχοληθεί με τα μελίσσια του».

Στη συνέχεια, μιλώντας για το πώς μεταδίδεται μία φωτιά, ανέφερε ότι «ναι υπάρχει περίπτωση να μεταδοθεί η φωτιά από φλεγόμενο ζώο ή από αέρος».

«Επειδή τα σπίτια είναι σε περιοχές ανάμεσα σε δέντρα, πρέπει να είναι ασφαλισμένα σε ιδιωτική εταιρεία ασφάλισης. Δεν μπορεί να έχουμε Πυροσβεστική σε κάθε σπίτι όποιου επέλεξε να έχει σπίτι ανάμεσα στα δέντρα».
Μάλιστα ο δημοσιογράφος συμπλήρωσε πως καλό θα ήταν ο καθένας με σπίτι σε τέτοια περιοχή, «να βάλει και μία γεννήτρια, να έχει και εφεδρικό νερό και μετά να βρίζει το κράτος και τον πρωθυπουργό».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί