έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας καθ. Φίλιππος Τσαλίδης.
Σε όλο το δίκτυο από την Αθήνα μέχρι την Αλεξανδρούπολη είναι σε έτοιμότητα εκχιονιστικά μηχανήματα για να μην παγώσει το χιόνι και δημιουργήσει προβλήματα στην κίνηση των τρένων ενώ σε βασικά σημεία του δικτύου έχουν σταλεί ντιζελομηχανές για να κινήσουν τις Αμαξοστοιχίες αν υπάρξουν διακοπές ρεύματος δεδομένου ότι η βασική σίδηροδρομική γραμμή της Χώρας, Αθήνα-Θεσσαλονίκη είναι ηλεκτροδοτούμενη.
Η ΔΕΗ είναι ένας αστάθμητος παράγων, τόνισε ο κ Τσαλίδης και πρόσθεσε: ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά και με τον ΟΣΕ που διαχειρίζεται το δίκτυο και τους Σταθμούς, είμαστε σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ Κων. Σπηλιόπουλο.
Όπως είπε ο κ Τσαλίδης κατά την προηγούμενη κακοκαιρία την περασμένη εβδομάδα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνέδραμε τις αρχές μεταφέροντας 49 επιβάτες που είχαν αποκλειστεί από τα χιόνια στο εθνικό οδικό δίκτυο.
photo pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στον εορτασμό του πρώτου χρόνου του Μουσείου «Σπίτι του Ελύτη» ο Ν. Δένδιας
- Βρετανία: Μόνο ένας άνδρας θεωρείται ύποπτος από την αστυνομία για την επίθεση σε τρένο
- Αυτά είναι τα καταστήματα ΕΛΤΑ που δεν θα λειτουργούν από αύριο Δευτέρα 3 Νοεμβρίου
- Τραγωδία στις ιταλικές Άλπεις: Πέντε Γερμανοί ορειβάτες σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα
- Η Τζένιφερ Λόρενς ζήτησε βοήθεια από το ChatGPT…για αυτό το λόγο
- Το “τσιουάουα” Βέλγιο απειλεί ότι θα ισοπεδώσει την…Ρωσία! Επικό βίντεο
- Στα Βορίζια Ηρακλείου μεταφέρθηκε η σορός του 39χρονου θύματος του μακελειού
- Η Χαμάς ανακοινώνει ότι θα παραδώσει τις σορούς 3 Ισραηλινών ομήρων απόψε στις 8 το βράδυ
- Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ζητάει ειδική αξιολόγηση του καταστήματος των ΕΛΤΑ επί της οδού Μητροπόλεως
- Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις εξελίξεις του μακελειού στα Βορίζια









