Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη αναμένεται να ανέβει στο βήμα του μάρτυρα η μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας. Η νεαρή γυναίκα έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για το αδίκημα του βιασμού κατεξακολούθηση το 2008.
Ο Πέτρος Φιλιππίδης έμαθε την περασμένη Παρασκευή, στο δωμάτιο του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται με ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο, την απόφαση δικαστών και ενόρκων για αποφυλάκιση με όρους, λίγο πριν συμπληρώσει 12 μήνες στις φυλακές.
Η νοσηλεία του ηθοποιού θα συνεχιστεί και ο ίδιος θα υποβληθεί σε έναν νέο κύκλο εξετάσεων. Πάντως η κατάστασή του δείχνει σταθερή.
Η εισαγγελέας της έδρας εισηγήθηκε να αφεθεί ελεύθερος ο ηθοποιός, με το σκεπτικό ότι δεν είναι επικίνδυνος πλέον να τελέσει ίδια αδικήματα αφού είναι ανεπιθύμητος στον τόπο δράσης του και οι συνεργάτιδες του είναι υποψιασμένες.
(Dikaiologitika.gr – φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ.Χαρακόπουλος: Στην εποχή του TikTok τοξικότητα και ύβρεις στο Κοινοβούλιο
- Ν. Παπαθανάσης: Νέες ενεργειακές αναβαθμίσεις δημοσίων κτηρίων, ύψους 5,785 εκατ. ευρώ, μέσω ΕΣΠΑ
- Χειροπέδες σε 67χρονη ασθενή για ένταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο
- Η Ιαπωνία δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να συζητήσει με το Ιράν σχετικά με το «Στενό του Χορμούζ»
- Θεσσαλονίκη: Αλλοδαπός οδηγός φορτηγού επιχείρησε να χρηματίσει αστυνομικούς για να γλιτώσει τις κλήσεις
- Ο περίεργος «ένοικος» ενός μοναστηριού…έχει γίνει viral φαινόμενο στην Ισπανία!
- Πικρό αλλά αληθινό: «Η Ευρώπη μόλις η βενζίνη φτάσει στα 3 ευρώ/λίτρο» – Vid
- Ανακαλύφθηκαν βαρέλια από τον 17ο αιώνα στη Νορβηγία – Νέα στοιχεία για τις κατασκευές της εποχής (Photo)
- Ιρανός αξιωματούχος προειδοποιεί για “μη αναστρέψιμες ζημιές” σε υποδομές της Μ. Ανατολής
- Τι ελπίζει η Ρωσία σε σχέση με τις ΗΠΑ και τον πυρηνικό σταθμό Μπουσέρ στο Ιράν









