Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη αναμένεται να ανέβει στο βήμα του μάρτυρα η μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας. Η νεαρή γυναίκα έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για το αδίκημα του βιασμού κατεξακολούθηση το 2008.
Ο Πέτρος Φιλιππίδης έμαθε την περασμένη Παρασκευή, στο δωμάτιο του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται με ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο, την απόφαση δικαστών και ενόρκων για αποφυλάκιση με όρους, λίγο πριν συμπληρώσει 12 μήνες στις φυλακές.
Η νοσηλεία του ηθοποιού θα συνεχιστεί και ο ίδιος θα υποβληθεί σε έναν νέο κύκλο εξετάσεων. Πάντως η κατάστασή του δείχνει σταθερή.
Η εισαγγελέας της έδρας εισηγήθηκε να αφεθεί ελεύθερος ο ηθοποιός, με το σκεπτικό ότι δεν είναι επικίνδυνος πλέον να τελέσει ίδια αδικήματα αφού είναι ανεπιθύμητος στον τόπο δράσης του και οι συνεργάτιδες του είναι υποψιασμένες.
(Dikaiologitika.gr – φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μετανάστευση: Ο Τραμπ στέλνει την ICE για να συνδράμει στην ασφάλεια των αεροδρομίων
- Ξύλο μετα…μουσικής! Συμφωνική ορχήστρα έπαιζε στη Ρωσία και εκείνοι δέρνονταν, vid
- Λάρισα: Σταδιακά φτάνουν συγγενείς θυμάτων στον χώρο της δίκης για τα Τέμπη
- Super League: Αυτή είναι η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου
- Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός του Λιβάνου για την Χεζμπολάχ και τους Φρουρούς της Επανάστασης
- Η στιγμή της αναχαίτισης ιρανικού πυραύλου – Τι εμφανίστηκε στον ουρανό, vid
- Αγόρι ζήτησε το κούρεμα του Μητσοτάκη…και του απάντησε ο ίδιος στα σχόλια! Viral ΒΙΝΤΕΟ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «διορίσθηκε» εκ νέου πρόεδρος κρατικών υποθέσεων
- Αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση στην πολύπαθη Κούβα
- Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε ότι δυο βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν εναντίον του Ριάντ









