Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του, καθώς την Πέμπτη βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε:
«Η πανδημία δεν κάνει διάκριση στα αξιώματα. Στην πανδημία είμαστε όλοι ισότιμοι, είτε πρωθυπουργός είτε απλός πολίτης. Και τα κυβερνητικά στελέχη τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτοκολλά».
«Το μάθαμε 10 λεπτά πριν μπούμε στο κυβερνητικό αεροσκάφος για τη Θεσσαλονίκη. Ο επενδυτής είχε έρθει έχοντας κάνει τεστ 72 ώρες πριν, που βγήκε αρνητικό, αλλά σε νέο τεστ στο αεροδρόμιο βγήκε θετικός, κι αμέσως μάς πήρε τηλέφωνο. Τον ευχαριστούμε, είναι πολύ υπεύθυνος, φαντάζεστε να είχαμε μπει στο αεροπλάνο και να μιλάμε με άλλους υπουργούς και τον πρωθυπουργό… Ο επενδυτής είναι ασυμπτωματικός».
Σήμερα το τεστ
Όπως διαβεβαίωσε ο υπουργός: «Είμαι πολύ καλά. Θα κάνουμε τεστ αύριο (Παρασκευή) το απόγευμα, αν είναι αρνητικό θα μάς το πει ο ΕΟΔΥ. Νιώθω πολύ καλά… Είναι ευτύχημα που έχουμε τον υπολογιστή, έχουμε τηλεδιασκέψεις μέχρι το βραδύ ανά δεκάλεπτο»
Τι δήλωσε σχετικά με το σχόλιο Κρέτσου
Αναφερόμενος εξάλλου στο σχόλιο του Λευτέρη Κρέτσου στο Twitter («Είναι αυτό που λέμε υγιής επιχειρηματικότητα), ο οποίος έχει διατελέσει υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και υπηρεσιακός κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση Τσίπρα έκανε λόγο για «ντροπιαστική ανάρτηση».
«Μπορούμε να είμαστε πολιτικά αντίπαλοι σε θέματα υγείας, αλλά στα θέματα υγείας δεν υπάρχουν πολιτικές διαφορές, σε θέματα υγείας είμαστε όλοι θνητοί. Είναι ατυχές σχόλιο, δεν τον γνωρίζω, πιστεύω ότι το έχει μετανιώσει».
Την έναρξη της δεύτερης φάσης του ταμείου Εγγυοδοσίας μέσω του οποίου θα δοθούν αλλά 3 δισεκ. ευρώ στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανακοινώσε εξάλλου ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3.
Όπως εξήγησε οι επιχειρήσεις των όποιων το δάνειο έχει εγκριθεί θα μπορούν τώρα να το εκταμιεύσουν.
με πληροφορίες από skai/ photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λίγο πριν την πρωτοχρονιά αρκούδα επιφύλαξε μια έκπληξη σε δύο φίλους! Viral βίντεο
- Τέλη Κυκλοφορίας: Ποιούς ιδιοκτήτες ΙΧ έχει βάλει «στο μάτι» το κράτος το 2026
- Σεισμός στο Μεξικό: Τουλάχιστον 2 νεκροί, δεκάδες σπίτια κατεστραμμένα κοντά στο επίκεντρο, vid
- Όταν η Σάντρα Μπούλοκ ήταν η πρώτη που αγόρασε εισιτήρια σινεμά online το 1995! vid
- Τρόμος στο Περού: Ένοπλος άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια συναυλίας – Τραυματίστηκαν δύο μουσικοί, vid
- Λίβανος: Ισραηλινά πυρά εναντίον κυανόκρανων του ΟΗΕ
- Την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό της Ιαπωνίας προσκάλεσε στον Λευκό Οίκο ο Τραμπ
- Πυρκαγιά σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας – Απεγκλωβίστηκαν τέσσερις ανθρωποι
- ΟΗΕ: Aνέλαβαν καθήκοντα τα νέα εκλεγμένα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας
- «Δεν ξέρουμε τι θα φέρει το 2026» λέει με… τρόμο ο Γ.Γ. του ΟΗΕ









