Γ. Παπανδρέου: «Πιστεύουμε σε μια Ελλάδα της αλλαγής και της δημοκρατίας»

Τί δήλωσε από την Αχαΐα, όπου βρέθηκε για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

«Εμείς πιστεύουμε σε μια Ελλάδα της αλλαγής και της δημοκρατίας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, Γιώργος Παπανδρέου, μετά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής για τον νόμο Αχαΐας.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε στις δηλώσεις του: «Εδώ στους πρόποδες του Ερύμανθου όπου έχουν γίνει αγώνες για τη δημοκρατία, εμπνεόμαστε από αυτούς τους αγώνες για να κάνουμε τη μεγάλη δημοκρατική ανατροπή. Ανατροπή γιατί θέλουμε την ανάπτυξη για τον πολίτη και όχι την ολιγαρχία. Θέλουμε μια κοινωνία δικαιοσύνης και δικαιωμάτων και όχι αδικίας. Θέλουμε απέναντι στην φτωχοποίηση και στις ανισότητες να έχουμε την Ελλάδα των πολλών δυνατοτήτων, της αισιοδοξίας και της αξιοπρέπειας. Αυτή για εμάς είναι η μεγάλη δημοκρατική ανατροπή που ενωμένοι θα κάνουμε στις επερχόμενες εκλογές. Με την απλή αναλογική υπάρχει μια απλή λογική, κάθε ψήφος μετράει. Και απαιτεί ο πολίτης με ευθύνη και με το δικαίωμα που ασκεί να αναλογιστεί ποια πολιτική θέλει να στηρίξει. Ποια προοπτική θέλει για την Ελλάδα, όχι απλώς το αν θα υπάρξει κυβέρνηση, γιατί κυβέρνηση θα υπάρξει, αλλά τι είδους κυβέρνηση, τι είδους Ελλάδα θέλουμε.

Έχει λοιπόν το δικαίωμα αλλά και την ευθύνη να πάρει την απόφαση για μια διαφορετική Ελλάδα. Εμείς πιστεύουμε σε μια Ελλάδα της αλλαγής και της δημοκρατίας».

eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί