“Λαχταρήσαμε! Δεν ξέραμε τι είχε συμβεί”, είπε η μητέρα των 6χρονων παιδιών από το χωριό Τσούκα στη Φθιώτιδα, τα οποία έβαλαν σε λάθος σχολικό λεωφορείο από σχολείο της Μακρακώμης, με αποτέλεσμα να μην επιστρέψουν στο σπίτι τους.
Οι γονείς τρελάθηκαν και αρχικά πίστεψαν πως ενδεχομένως τα παιδιά να είχαν πέσει θύμα απαγωγής. Πήραν τα αυτοκίνητά τους και πήγαν κατευθείαν στο σχολείο, με την ελπίδα ότι θα έχουν ξεχαστεί μέσα σε κάποια αίθουσα. Εκεί βρήκαν μόνο την καθαρίστρια και άρχισαν με αγωνία να ψάχνουν αίθουσες, ντουλάπες και κάθε πιθανό σημείο που θα μπορούσαν να βρίσκονται τα κοριτσάκια τους. Δυστυχώς τα κοριτσάκια ήταν εξαφανισμένα.
Αναζήτησαν και βρήκαν στο σπίτι της, τη σχολική τροχονόμο η οποία είπε ότι θυμάται τα κοριτσάκια το πρωί όταν πήγαν σχολείο, αλλά δεν τα είδε να φεύγουν. Οι γονείς σε κατάσταση σοκ ενημέρωσαν το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα που κινητοποιήθηκε άμεσα και μαζί με γονείς και συγγενείς άρχισαν να αναζητούν τις μικρές μαθήτριες μέσα σε όλη την Μακρακώμη.
Τελικά σε συνεργασία με την Αστυνομία και το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, που επικοινώνησε με όλους τους οδηγούς, κατάφεραν να εντοπίσουν τα δυο κοριτσάκια στο σχολικό λεωφορείο που είχε φτάσει στο ορεινό χωριό Τυμρφηστός, το οποίο είναι σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από το δρομολόγιο προς Τσούκα, που ήταν ο προορισμός τους.
Όπως είπε η μητέρα στον ΑΝΤ1, τα παιδιά είναι φοβισμένα και δεν θέλουν να πάνε στο σχολείο, μετά από το περιστατικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την περιπέτεια του παιδιού που ξεχάστηκε κλειδωμένο μέσα σε σχολικό λεωφορείο στη Βάρκιζα.
(lawandorder. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Πανελλήνιο ρεκόρ ΚΑΡΠΑ από 60.650 μαθητές
- Γάζα: Ο Τραμπ απειλεί τους μαχητές της Χαμάς «εάν συνεχίσουν να σκοτώνουν ανθρώπους»
- «Είμαστε έτοιμοι» – Ο Όρμπαν «τρίβει» τα χέρια του που θα υποδεχθεί Πούτιν και Τραμπ!
- Με τον Πούτιν θα συναντηθεί ο επικεφαλής του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Ιράν
- Χάος στην Κένυα: Οι δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν πυρ κατά πολιτών που θρηνούσαν σε στάδιο – 4 νεκροί, vid
- Άγαλμα της Μαρία Κάλλας στη Φλωρεντία – Σχεδιάζεται πλατεία αφιερωμένη στην Ελληνίδα υψίφωνο, vid
- Τελείωσε το τηλεφώνημα Πούτιν-Τραμπ! Θα συναντηθούν στην Βουδαπέστη
- Δήμος Θεσσαλονίκης και ΑΠΘ συνεργάζονται για την αναβάθμιση του Ντεπώ
- Η Παλαιστινιακή Αρχή παρουσίασε το δικό της σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Γάζας
- Δημοσκόπηση: Τα ποσοστά των κομμάτων αυτή την στιγμή