eΕΥΔΑΠ: Ψηφιακή Εξυπηρέτηση για όλους τους καταναλωτές

Με γνώμονα την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση και ενημέρωση του πελάτη, το site της ΕΥΔΑΠ, www.eydap.gr, προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης ψηφιακής εποχής.

Η παρουσίαση του περιεχομένου προσαρμόζεται αυτόματα στην οθόνη των υπολογιστών, smartphones και tablets, προσφέροντας ένα φιλικό περιβάλλον στον χρήση. Μέσα από το αναβαθμισμένο site, οι πελάτες της ΕΥΔΑΠ συνεχίζουν να ενημερώνονται για όλες τις δραστηριότητες της Εταιρείας και να απολαμβάνουν την ευκολία των ψηφιακών υπηρεσιών που τους παρέχει.

Αποκτούν πρόσβαση και πλήρη έλεγχο στη διαχείριση των παροχών των ακίνητών τους, προχωρούν σε πληρωμή των λογαριασμών τους ή διακανονισμό των οφειλών τους και εξόφληση των δόσεων.

Μπορούν επιπλέον να υποβάλλουν αίτημα για την υπαγωγή τους στα ειδικά τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ (επαγγελματικό, φιλανθρωπικό, πολυτέκνων, υπερηλίκων) ή στο Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο, παρακολουθώντας ταυτόχρονα, την πορεία τους ηλεκτρονικά.

Επισημαίνουμε ότι, η ΕΥΔΑΠ έχει λάβει Πιστοποίηση κατά το Πρότυπο Ασφαλείας Δεδομένων Καρτών Πληρωμών PCI-DSS, σύμφωνα με το οποίο οι ηλεκτρονικές συναλλαγές που διεκπεραιώνονται μέσω καρτών (πιστωτικών και χρεωστικών), λειτουργούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον, κάτι που αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο ασφάλειας θωρακίζοντας τις συναλλαγές τους.

Για τους πελάτες που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική διεκπεραίωση των αιτημάτων τους, δίνεται η επιλογή να κλείσουν ραντεβού μέσα από το ηλεκτρονικό ημερολόγιο κρατήσεων που βρίσκεται αναρτημένο στο eydap.gr, επιλέγοντας την ημερομηνία και την ώρα που επιθυμούν. Διαφορετικά, μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω της υπηρεσίας Click2Call ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν για οποιοδήποτε ζήτημα, δηλώνοντας την ώρα που επιθυμούν να γίνει η κλήση, είτε καλώντας απλά στο 1022 ή το 2102144444.

Ακόμη, μέσω της υπηρεσίας ebill, ο πελάτης μπορεί να ενεργοποιήσει την αποστολή ηλεκτρονικού λογαριασμού, καταργώντας τον έντυπο.

ΑΡΧΕΙΟ ΕΥΔΑΠ – ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΕΥΔΑΠ (CHATBOT)

Ενισχύοντας την ψηφιακή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της, η ΕΥΔΑΠ προέβη στην ενσωμάτωση ενός σύγχρονου Ψηφιακού Βοηθού (Chatbot), στην επίσημη ιστοσελίδα της, ο οποίος είναιδιαθέσιμος 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο. Το Chatbot παρέχει πληροφορίες σχετικά με ποικίλα ερωτήματα των πελατών καθοδηγώντας τους στην εύρεση πληροφοριών εύκολα και γρήγορα για λογαριασμούς, διαρροές και βλάβες του δικτύου και πληροφορίες για το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Εκτός από τα παραπάνω, η ΕΥΔΑΠ παρέχει ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες καθολικής προσβασιμότητας σε καταναλωτές με προβλήματα όρασης, οι οποίες περιλαμβάνουν την αποστολή ειδικών αναγνώσιμων λογαριασμών (μορφή braille, μεγάλες γραμματοσειρές), αποστολή SMS και ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Παράλληλα, στο ευρύτερο πλαίσιο συμπεριληπτικής στρατηγικής ατόμων με προβλήματα όρασης, δίνει επίσης τη δυνατότητα ειδικών σχεδιασμένων υπηρεσιών (accessibilitymenu). Η δυνατότητα αυτή επιτρέπει στους πελάτες να έχουν έλεγχο της οθόνης τους, κάνοντας αυξομείωση της έντασης της φωτεινότητας, της γραμματοσειράς καθώς και άλλων ρυθμίσεων, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Η ψηφιακή εξυπηρέτηση που προσφέρει η ΕΥΔΑΠ ενισχύεται με την εφαρμογήEYDAPP, για smartphones και tablets, η οποία παρέχει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαμβάνουν μία νέα εμπειρία βασισμένη στο UserExperience(UX), αρκεί να κατεβάσουν εκ νέουτην εφαρμογή που ταιριάζει στο λογισμικό τους, iOS ή Android. Η προβολή και η απευθείας πληρωμή των λογαριασμών από το EYDAPP, είναι μία εύκολη υπόθεση. Επίσης, με τη λειτουργία barcode scanning, οι χρήστες έχουν την δυνατότητα αν επιθυμούν να σκανάρουν τον αριθμό παραστατικού τους και να αποκτήσουν άμεσα πρόσβαση είτε στον λογαριασμό τους, είτε σε όλες τους τις παροχές.

Τέλος, στην εφαρμογή EYDAPP, υπάρχει η επιλογή ΑΝΑΦΟΡΑ ΒΛΑΒΗΣ, η οποία δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να δηλώσει οποιοδήποτε πρόβλημα ή βλάβη, γρήγορα και εύκολα, ανεβάζοντας απλά τη φωτογραφία του προβλήματος/βλάβης και δηλώνοντας στον χάρτη την τοποθεσία.

(Με πληροφορίες από iefimerida. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί