• Αρχική
  • Άρθρα
  • Χανιά: Μαρτυρίες για το κινητό και τη ζακέτα της 11χρονης – Κοιμήθηκε στο νεκροταφείο ο πατέρας της (vid)

Χανιά: Μαρτυρίες για το κινητό και τη ζακέτα της 11χρονης – Κοιμήθηκε στο νεκροταφείο ο πατέρας της (vid)

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ενώ εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλο κενό για το πώς βρέθηκε το μικρό κορίτσι στο κενό.


Το πόρισμα για τον θάνατο της 11χρονης στα Χανιά, δείχνει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προήλθαν από την πτώση του μικρού κοριτσιού, με την αστυνομία να έχει αποκλείσει από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν σε πρωινή εκπομπή του Open, λείπει το κινητό και η ζακέτα του μικρού κοριτσιού.


Μάρτυρες που είχαν περάσει από το συγκεκριμένο σημείο, σε πάρκο στα Χανιά, είχαν δει την τσάντα με τα σνακ της μικρής, με το κινητό μέσα στη θήκη του και τα ακουστικά της.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του σταθμού, κάποιος όμως πέρασε και πήρε το κινητό, αφήνοντας τη θήκη και τα ακουστικά, χωρίς φυσικά να γνωρίζει σε ποιον ανήκει και τι έχει συμβεί.
Όσον αφορά τη ζακέτα του κοριτσιού, μάρτυρες την είδαν κρεμασμένη στο κλαδί ενός δέντρου. Πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν ότι το κορίτσι έκατσε εκεί να φάει το σνακ του αλλά βρέθηκε στο κενό σε άλλο σημείο, λίγα μέτρα πιο μακριά από εκεί που είχε τα πράγματά της.
Το συγκεκριμένο σημείο θεωρείται ιδιαίτερα απόκρημνο και επικίνδυνο ενώ κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν η 11χρονη γλύστρησε ή έδωσε τέλος στη ζωή της.
Στίγμα του κινητού δεν υπάρχει διότι είναι κλειστό. Πιθανότερο σενάριο, αυτός που το πήρε να το πέταξε όταν κατάλαβε σε ποιον ανήκε.

Σύμφωνα με το Open, το παιδί πήγαινε για 8 μήνες στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας στα Χανιά και στη συνέχεια διέκοψε. Είχε μάλιστα δοθεί εισαγγελική παραγγελία να παρακολουθεί το παιδί, ψυχολόγος.

Ο πατέρας της 11χρονης φαίνεται ότι δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη των άλλων δύο μικρών παιδιών καθώς βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε κάποιο σοβαρό τροχαίο ατύχημα από το οποίο αποκόμισε προβλήματα υγείας που επιδεινώθηκαν όταν χώρισε με τη σύζυγό του που πήρε την επιμέλεια των παιδιών.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι το βράδυ μετά την κηδεία, ο πατέρας πήρε ένα ράντζο και κοιμήθηκε στο νεκροταφείο, δίπλα στο σημείο που έθαψαν το μικρό κοριτσάκι.
Οι πληροφορίες του Open αναφέρουν ότι οι γονείς του πατέρα, θα ζητήσουν να πάρουν την επιμέλεια των δύο μικρών παιδιών.

sputnik/ photo vid screenshot