Ούτε ένα κόμμα δεν τίμησε την εθνική Επέτειο του 40! Αντίθετα, όπως είδαμε νωρίτερα το ΚΚΕ αλλά, όπως θα δούμε τώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ «τίμησαν», παρά τα μέτρα, την πολιτική επέτειο του Πολυτεχνείου.
Σαν να μην έφτανε αυτό, ένα νέο βίντεο, αν μη τι άλλο, προκαλεί οργή για τα δύο μέτρα και σταθμά: Ενώ το ΚΚΕ έκανε πορεία μπροστά από την Αμερικανική Πρεσβεία, αξιωματικοί πλησίασαν τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, παρακαλώντας να απομακρυνθούν οι συγκεντρωμένοι από το σημείο: «Θα σας παρακαλέσω να αποχωρήσετε».
Ο κ. Κουτσούμπας, είπε πως αυτό θα συμβεί αφού τελειώσει η πορεία: «Όχι, θα το διαλύσουμε και θα φύγουμε όπως ήρθαμε».
«Ευχαριστώ κύριε Γενικέ», ανταπάντησε ο Αστυνομικός.
Αντιθέτως, όταν πρόκειται για παιδιά με πατίνια, οι αστυνομικοί εξαντλούν την… αυστηρότητά τους:
Εν τω μεταξύ, παρά τα απαγορευτικά μέτρα, τα οποία, όπως όλα δείχνουν ισχύουν μόνο για τους πολίτες και ΕΙΔΙΚΑ στις εθνικές επετείους, και η αξιωματική αντιπολίτευση πραγματοποίησε την εκδήλωση για το Πολυτεχνείου, με τα περίπου 50 άτομα, μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, που βρέθηκαν εκεί να φορούν μάσκες και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας. Ωστόσο το Lockdown δεν επιτρέπει κινήσεις τέτοιου είδους!!!
Στην πρώτη σειρά ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, ο γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Τζανακόπουλος, η γραμματέας της ΚΟ Όλγα Γεροβασίλη αλλά και διάφοροι βουλευτές, όπως ο Νίκος Φίλης, ο Δημήτρης Βίτσας, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Νίκος Παππάς, η Θεανώ Φωτίου και η Έφη Αχτσιόγλου.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ταξί: Κανονικά στους δρόμους της Αττικής την Παρασκευή, λόγω της κακοκαιρίας
- Αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν τον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Κάτω Αχαΐας
- Υπ. Εργασίας: Σύσταση για μέτρα προστασίας των εργαζομένων εξαιτίας της κακοκαιρίας και τηλεργασία
- Τι ετοιμάζει το ΝΑΤΟ και κάνει λόγο για αυξανόμενες υβριδικές απειλές;
- Συγκλονιστικές εικόνες στη Λακωνία: Έσωσαν οικογένειες από πλημμυρισμένα σπίτια και οχήματα
- Αττική: Κλειστές την Παρασκευή οι εκπαιδευτικές δομές και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί της ΔΥΠΑ
- Χαμός στη Eurovision: Αποχωρούν τέσσερις χώρες μετά την απόφαση για συμμετοχή του Ισραήλ
- Πούτιν: «Όλα έχουν ένα τέλος. Μόνο ο Θεός είναι αιώνιος»
- Ξανά στα πέρατα του κόσμου η “Αστερομάτα”: Μάγεψε η Κλαυδία μπροστά στην Ολυμπιακή Φλόγα, vid
- Τι δήλωσε ο Μητσοτάκης σχετικά με την Δικαιοσύνη









