ΒΙΕΤΝΑΜ μέσα στις ΗΠΑ – Η απόφαση που θα φέρει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ (vid)

Ο Τραμπ ετοιμάζει τον Στρατό…

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, βλέποντας τους αριστεριστές και τους συμμορίτες να κυριαρχούν στους δρόμους πόλεων των ΗΠΑ, αποφάσισε να επικαλεστεί νόμο «φωτιά».

Όπως δήλωσε, θα μπορούσε να εφαρμόσει νόμο, ο οποίος επιτρέπει σε ομοσπονδιακά στρατεύματα να παραταχθούν απέναντι σε αποφάσεις τοπικών αρχών, όπως εκείνη του Portland. Εκεί ο διεθνιστής δήμαρχος, Ted Wheeler, απέχει από το να επιβάλει την τάξη, την ώρα που έχουν ξεσπάσει άγριες λεηλασίες.

«Αν ο ανίκανος δήμαρχος του Portland, Ted Wheeler, δεν πάρει τον έλεγχο της πόλης και δεν σταματήσει τους Αναρχικούς, τους Ταραξίες, τους Λεηλάτες και τους Ταραχοποιούς, οι οποίοι αποτελούν τεράστιο κίνδυνο για τους αθώους πολίτες, τότε θα επέμβουμε και θα αναλάβουμε να επιλύσουμε το πρόβλημα, κάτι που έπρεπε να έχει κάνει εδώ και 100 μέρες», έγραψε ο Αμερικανός Πρόεδρος στο Twitter.

Σημειώνεται πως στο Portland, όπως και σε άλλες περιοχές των ΗΠΑ λαμβάνουν χώρα λεηλασίες αλλά και οδομαχίες δεξιών και αριστεριστών, ενώ επιχειρηματίες εγκαταλείπουν το Κέντρο της πόλης.

Ο Τραμπ λοιπόν αναφέρει πως θα φέρει τον Στρατό απέναντι στον Δήμαρχο της πόλης, την ώρα που και οι διεθνιστές έχουν πει πως θα στρέψουν τον Στρατό κατά του Τραμπ, αν χάσει τις εκλογές και δεν φύγει από τον Λευκό Οίκο, επικαλούμενος νοθεία.

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και υπέρμαχος της υποτιθέμενης υπερθέρμανσης, Al Gore, μιλώντας στο ειδησεογραφικό Πρακτορείο Reuters, αφού κατηγόρησε, με υποκριτικό τρόπο, τον Ντόναλντ Τραμπ πως «βάζει το γόνατό του στον λαιμό της δημοκρατίας», άφησε να εννοηθεί πως σε περίπτωση που ο Ντόναλντ Τραμπ χάσει και δεν εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο με την θέλησή του, θα τον εξαναγκάσουν στις 20. Ιανουαρίου, οι μυστικές υπηρεσίες μαζί με τις στρατιωτικές δυνάμεις και τις δυνάμεις ασφαλείας, καθώς θα υπακούν στον νέο πρόεδρο εκείνη την στιγμή.

Η δήλωση είναι χαρακτηριστική του κλίματος που επικρατεί και δείχνει πως στις ΗΠΑ θα διεξαχθεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΧΗ με φόντο τον Νοέμβριο και ουδείς μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τι θα επακολουθήσει.

Τα σχόλια του Al Gore είχαν έρθει μερικές ώρες μετά από συνέντευξη της Χίλαρι Κλίντον, η οποία είπε πως ο Τραμπ θα υπονομεύσει δήθεν τις εκλογές και πως ο Joe Biden δεν θα πρέπει να παραδεχτεί ήττα σε καμία περίπτωση.

Όλα δείχνουν πως στις ΗΠΑ δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα εν όψει των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου! Και επειδή πρόκειται για μία υπερδύναμη, η όποια εσωτερική-εμφύλια σύγκρουση με Στρατός και οδομαχίες θα έχει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί