Πρώην Γερουσιαστής του Αμερικανικού Κογκρέσου τρομάζει ακόμα και τον παρουσιαστή του Fox News με αυτά που λέει! (vid)

H Tulsi Gabbard είναι πρώην Γερουσιαστής του Αμερικανικού Κογκρέσου και κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο Fox News, έδωσε μια τρομακτική προειδοποίηση, εκπλήσσοντας ακόμα και τον παρουσιαστή Tucker Carlson.


Όπως ισχυρίζεται ένας πόλεμος με τη Ρωσία είναι επικίνδυνα κοντά αυτή τη στιγμή.

Στη συνέντευξη, αναφέρθηκε στη χρήση πυρηνικών όπλων, περιγράφοντας εικόνες που, κατά την επισήμανση της ιστοσελίδας israel365news, ήταν ενοχλητικά παρόμοιες με τις προφητικές περιγραφές του Αρμαγεδδώνα που αναφέρονται στις ιερές γραφές των Εβραίων.

Οι προειδοποιήσεις της γερουσιαστού Tulsi Gabbard

Όταν ρωτήθηκε για την αυξανόμενη σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, η Gabbard είπε: «Η σύγκρουση κινείται προς μια πολύ επικίνδυνη κατεύθυνση και το ερώτημα για τον αμερικανικό λαό είναι:« Είμαστε πρόθυμοι να πάμε σε πόλεμο με τη Ρωσία για χάρη της Ουκρανίας; »

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι ένας τέτοιος πόλεμος θα έχει συνέπειες πέρα από οτιδήποτε μπορούμε να φανταστούμε», δήλωσε η Gabbard.

Η προειδοποίησή της έχει ιδιαίτερο βάρος, καθώς η ίδια έχει εμπειρία, αφού είναι Ταγματάρχης της Εθνικής Φρουράς των ΗΠΑ, που υπηρέτησε για μια 12μηνη θητεία στο Ιράκ το 2004 και ξανά στο Κουβέιτ από το 2008 έως το 2009. Η Gabbard έχει λάβει διακρίσεις, όπως το Παράσημο Διασώστη Μάχης (Combat Medical Badge) και το Μετάλλιο Ευδοκίμου Υπηρεσίας (Meritorious Service Medal).

Όπως είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της: «Δεν πρόκειται για πόλεμο τύπου: « Εντάξει, αυτό συμβαίνει σε κάποιον άλλο στην άλλη πλευρά του κόσμου. Αυτό είναι κάτι που θα επηρεάσει εμένα και εσάς και κάθε έναν από τους θεατές σας και όλους τους αγαπημένους μας ».

«Αυτός ο πόλεμος δεν είναι παιχνίδι. Είναι ένας πόλεμος στον οποίο δεν υπάρχουν νικητές. Αυτός είναι ένας πόλεμος, στον οποίο έχουμε χιλιάδες πυρηνικά όπλα, με τα οποία οι Ηνωμένες Πολιτείες στοχεύουν τη Ρωσία. Η Ρωσία έχει χιλιάδες πυρηνικά όπλα, που στοχεύουν εμάς, που θα μπορούσαν να χτυπήσουν οποιαδήποτε πόλη στην Αμερική σε λιγότερο από 30 λεπτά και να προκαλέσουν επιπτώσεις στον καθένα από εμάς, που θα είχαν ως αποτέλεσμα βασανιστικό θάνατο και βάσανα πέραν πάσης διανοήσεως».

«Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθαίνουν και θα υποφέρουν, βλέποντας τη σάρκα τους να καίγεται μέσα από τα κόκαλά τους. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε καν να φανταστείτε. “

Η Gabbard μπορεί να είναι σωστή, στο ότι θα ήταν αδύνατο για τον μέσο άνθρωπο να φανταστεί ένα τέτοιο σενάριο, ωστόσο οι Εβραίοι υποστηρίζουν ότι αυτό περιγράφεται ξεκάθαρα στις ιερές γραφές τους, στον πόλεμο των Γωγ και Μαγώγ και μάλιστα παραθέτουν το σημείο της Π. Διαθήκης από το Κεφ. Ζαχαρίας 14:12, που δείχνει τι θα πάθουν οι εχθροί του Κυρίου τους:


12 Καὶ αὕτη ἔσται ἡ πτῶσις, ἣν κόψει Κύριος πάντας τοὺς λαούς, ὅσοι ἐπεστράτευσαν ἐπὶ ῾Ιερουσαλήμ· τακήσονται αἱ σάρκες αὐτῶν ἑστηκότων αὐτῶν ἐπὶ τοὺς πόδας αὐτῶν, καὶ οἱ ὀφθαλμοὶ αὐτῶν ρυήσονται ἐκ τῶν ὀπῶν αὐτῶν, καὶ ἡ γλῶσσα αὐτῶν τακήσεται ἐν τῷ στόματι αὐτῶν.

Αυτή θα είναι η συντριβή και η πτώση, με την οποία ο Κύριος θα καταστρέψει όλους τους λαούς εκείνους, που εξεστράτευσαν εναντίον της Ιερουσαλήμ. Θα λιώσουν οι σάρκες τους καθώς θα στέκονται ακόμη στα πόδια τους. Τα μάτια τους θα χυθούν από τις κόγχες τους και η γλώσσα τους θα λιώσει μέσα στο στόμα τους.


Πάντως αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις του παρουσιαστή του δελτίου, ίσως πολλοί να μην έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης πέραν του Ατλαντικού και νομίζουν ότι θα υπάρξει και πάλι μια σύρραξη τοπικής κλίμακας, τύπου Γεωργίας ή Κριμαίας, άντε το πολύ-πολύ τύπου Συρίας, που δεν πρόκειται να επηρεάσει σε τίποτα τη δική τους καθημερινότητα, αλλά θα απασχολήσει ξανά, μόνο τους Ευρωπαίους.

Οι περιγραφές της Gabbard φαίνονται απίστευτες ακόμα και στον συνομιλητή της, κι ίσως μάλλον στον μέσο Αμερικανό θεατή, που έχει συνηθίσει να μην απειλείται από πολέμους κοντά στα σύνορά του κι όλα αυτά τα βλέπει σαν ταινία, στις οθόνες που τον περιτριγυρίζουν.

Καλό είναι να ακούγονται τέτοιες φωνές, ειδικά από ανθρώπους που έχουν εμπειρία στα πεδία των μαχών, μήπως συνειδητοποιήσει ο κόσμος, σε τι επικίνδυνα μονοπάτια μπορεί να σύρει μια χώρα, μια επικίνδυνη κι ανεύθυνη εξωτερική πολιτική.

photo pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί