Πακιστάν: Επίθεση με νεκρούς στο Χρηματιστήριο στο Καράτσι (BINTEO)

Aναφορές κάνουν λόγο για νεκρούς και τραυματίες. Συναγερμός στην πόλη Καράτσι του Πακιστάν. Πληροφορίες κάνουν λόγο για επίθεση ενόπλων στο Χρηματιστήριο. Αναφορές κάνουν λόγο για νεκρούς και τραυματίες, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τις αρχές. Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, τουλάχιστον δύο πολίτες έχουν πέσει νεκροί, ενώ άγνωστος αριθμός δραστών έχει εξουδετερωθεί. […]

Aναφορές κάνουν λόγο για νεκρούς και τραυματίες.

Συναγερμός στην πόλη Καράτσι του Πακιστάν. Πληροφορίες κάνουν λόγο για επίθεση ενόπλων στο Χρηματιστήριο.

Αναφορές κάνουν λόγο για νεκρούς και τραυματίες, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τις αρχές. Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, τουλάχιστον δύο πολίτες έχουν πέσει νεκροί, ενώ άγνωστος αριθμός δραστών έχει εξουδετερωθεί.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο Geo News 4 άτομα με όπλα και χειροβομβίδες εξαπέλυσαν επίθεση στο Χρηματιστήριο του Πακιστάν στο Καράτσι. Και οι 4 δράστες είναι νεκροί σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για νεκρούς πολίτες.

Οι δράστες εξαπέλυσαν επίθεση με χειροβομβίδες στην κεντρική πύλη του Χρηματιστηρίου, στη συνέχεια εισέβαλαν στο κτίριο όπου και άνοιξαν πυρ, όπως αναφέρει το τοπικό ιστότοπο Geo News .

Βίντεο χρηστών δείχνουν τραυματιοφορείς να μεταφέρουν τραυματίες από το σημείο της επίθεσης.

photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί