Λονδίνο: Συναγερμός για φωτιά οδήγησε σε εκκένωση του αεροδρομίου του Gatwick

Οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από τον τερματικό σταθμό South του Γκάτγουικ μετά τον συναγερμό πυρκαγιάς που προκάλεσε χάος, ενώ οι επιβάτες φοβούνται πιθανές καθυστερήσεις πτήσεων.

Έκτοτε, ένας εκπρόσωπος επιβεβαίωσε στη MailOnline ότι η κατάσταση έχει επιλυθεί από τότε και οι επιβάτες επιστρέφουν τώρα στον τερματικό σταθμό.

Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν χαοτικές σκηνές καθώς χιλιάδες μπερδεμένοι επιβάτες περίμεναν έξω από τον τερματικό σταθμό.

Ένας εκπρόσωπος του Λονδίνου Gatwick είπε στη MailOnline ότι η κατάσταση έκτοτε έχει επιλυθεί και οι επιβάτες επιστρέφουν στις αναχωρήσεις.

Σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν: «Η αίθουσα αναχώρησης του South Terminal του Λονδίνου Gatwick εκκενώθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σήμερα το πρωί λόγω ενεργοποίησης συναγερμού πυρκαγιάς. Η αποκλειστική μας Πυροσβεστική Υπηρεσία του αεροδρομίου παρευρέθηκε άμεσα και επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε φωτιά. Επιτρέπεται η επιστροφή των επιβατών στο Departure Lounge. Η ασφάλεια και η ασφάλεια είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας και επιλύσαμε την κατάσταση το συντομότερο δυνατό».

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί