Βουλγαρία κατά της Ρωσίας!! Πήγαν να παίξουν ξύλο στο τοπικό Κοινοβούλιο, vid

Στέλνει όπλα για να σκοτώσουν Ρώσους - Σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

Για ακόμα μία φορά διχασμένος εμφανίστηκε ο πολιτικός κόσμος της Βουλγαρίας σχετικά με το ουκρανικό.

Λίγο έλειψε μάλιστα σε σχετική συζήτηση για την αποστολή στρατιωτικής βοήθειας στο Κίεβο να υπάρξει…σύρραξη στο βουλγαρικό Κοινοβούλιο.

Στελέχη της αντιπολίτευσης κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις προς το μέρος κυβερνητικών βουλευτών.

Στο παρά 1 απεφεύχθησαν τα χειρότερα.

«Ο Ivaylo Chorbov, συνοδευόμενος από άλλους βουλευτές, έφτασε στο μέρος όπου καθόταν ο βουλευτής του λαού Manol Peykov. Ο Chorbov όρμησε πάνω του τη στιγμή που ο Peykov καθόταν στη θέση του, αλλά εν ριπή οφθαλμού επενέβησαν άλλοι και απέτρεψαν τον ξυλοδαρμό. Πριν την συμπλοκή προηγήθηκε λεκτική αντιπαράθεση», μεταδίδει η Blitz.

Θυμίζουμε πως τον Νοέμβριο, η Λαϊκή Συνέλευση της Βουλγαρίας επικύρωσε συμφωνία μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών της χώρας και του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας σχετικά με τη δωρεάν παροχή μιας παρτίδας παλαιών τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού.

Ωστόσο λίγο αργότερα ο φιλορώσος πρόεδρος της χώρας ζήτησε την ακύρωση της σχετικής συμφωνίας με το επιχείρημα ότι τα συγκεκριμένα οχήματα θα μπορούσαν να σταλούν για να προστατέψουν τα σύνορα της Βουλγαρίας.

Μόσχα και Σόφια έχουν ήδη προβεί σε απελάσεις διπλωματών τους τελευταίους μήνες.

Η Ζαχάροβα έχει χαρακτηρίσει «κακόβουλη χαζομάρα ρωσόφοβων» την κίνηση της Βουλγαρίας να στείλει όπλα στο ουκρανικό μέτωπο αλλά και να απαγορεύσει πρόσφατα στον Ρώσο ΥΠΕΞ να περάσει με το αεροπλάνο του πάνω από τον βουλγαρικό εναέριο χώρο:


freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί