«Θρασύδειλοι μπ@στ@ρδ$»: Ο Μεντβέντεφ αποκαλύπτει ένα τρομακτικό για τη Δύση σενάριο

Όλοι βέβαια έχουν τα σχέδιά τους...

Λίγες μέρες μετά το σχόλιό του για τους δυτικούς ηγετίσκους που μαζεύτηκαν ξανά στην Ελβετία, παρομοιάζοντάς τους με την «φάρμα των ζώων του Όργουελ», ο πάντοτε καυστικός, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, επέστρεψε με νέα ανάρτησή του στο Telegram.

Αυτή τη φορά στράφηκε κατά του κύριου αντιπάλου της Ρωσίας, των ΗΠΑ, προειδοποιώντας για την εξέλιξη ενός ψυχροπολεμικού σεναρίου που δεν θα αρέσει καθόλου στην διεθνιστική ελίτ.

«Ακριβώς όπως στη δεκαετία του 1950-1960, οι ΗΠΑ θα πρέπει να βυθιστούν στη ψύχωση της κατασκευής καταφυγίων για τους ρωσικούς πυραύλους. Αφήστε όλη τους την ελίτ να αγχώνεται!

Τελικά φαίνεται πως πολύ δύσκολα ο πλανήτης θα αποφύγει έναν παγκόσμιο πόλεμο, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει με τις μάχες (για την ώρα) να μαίνονται στο έδαφος της Ουκρανίας:

«Οι Αμερικανοί συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τους πάντες σαν ηλίθιους.

Απλά φανταστείτε τη ναζιστική Γερμανία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου να είχε προσεγγίσει την ΕΣΣΔ με μια πρόταση να μεταφέρει το ζήτημα των περιορισμών παραγωγής όπλων (αρμάτων μάχης ή αεροπλάνων) σε ξεχωριστό κομμάτι διαπραγματεύσεων. Παράλογη και τρελή κουβέντα σωστά;

Ωστόσο, οι ΗΠΑ προτείνουν πολύ σοβαρά να διαπραγματευτούμε μια νέα συνθήκη για τη μείωση των στρατηγικών όπλων. Λένε ότι θα παρέχουν στους Ουκρανούς νεοναζί όλα τα είδη όπλων, συμπεριλαμβανομένων πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς και αεροπλάνων και παράλληλα θα συζητάνε μαζί μας μια νέα συνθήκη START.

Τι θρασύδειλοι, κυνικοί μπ@στ@ρδ@! Όχι, κάτι τέτοιο είναι δυνατό μόνο αφού σταματήσουν να προμηθεύουν όπλα στο καθεστώς του Κιέβου και εμποδίσουν την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ.

Διαφορετικά, όλα θα πρέπει να εξελιχθούν σύμφωνα με ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο. Ακριβώς όπως στη δεκαετία του 1950-1960, οι ΗΠΑ θα πρέπει να βυθιστούν στη ψύχωση της κατασκευής καταφυγίων για τους ρωσικούς πυραύλους. Αφήστε όλη τους την ελίτ να αγχώνεται!

Ας τρέμουν αυτά τα καθάρματα! Και αφήστε κάποιον ανάμεσά τους να πηδήξει από κανένα παράθυρο φωνάζοντας:

«Οι Ρώσοι έρχονται!». Ακριβώς όπως έκανε ο πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τζέιμς Φόρεσταλ στις 22 Μαΐου 1949, ενώ βρισκόταν σε ψυχιατρείο».

απεμπε-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί