Ρωσικό ΥΠΑΜ: “Πάνω από 50 βιολογικά εργαστήρια ελέγχονται από τις ΗΠΑ κοντά στα σύνορά μας”

Όλο και περισσότερα βγαίνουν στο φως από τη Μόσχα σχετικά με την ανάπτυξη βιολογικών όπλων στην Ουκρανία.

Μάλιστα το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας έδωσε νέα στοιχεία για ανάμειξη των ΗΠΑ πάνω σε περίεργες έρευνες κοντά στα ρωσικά σύνορα.

Ακολουθεί η ανακοίνωσή του:

“Υπάρχουν περισσότερα από 50 βιολογικά εργαστήρια που ελέγχονται από το (Αμερικανικό) Πεντάγωνο και βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τα σύνορα της Ρωσίας.

Η δραστηριότητα των βιολογικών εργαστηρίων που έχει ενταθεί από το 2014 και το λεγόμενο πρόγραμμα «μεταρρύθμισης του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης» της Ουκρανίας που εφαρμόζεται από τις ΗΠΑ οδήγησαν σε μη διαχειρίσιμη αύξηση της νοσηρότητας των επικίνδυνων και οικονομικά σημαντικών λοιμώξεων.

Μετά τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις της συλλογικής Δύσης για μη διάδοση του ΝΑΤΟ στην Ανατολή, δεν δικαιούμαστε να πιστεύουμε στις απλές διαβεβαιώσεις των Η.Π.Α. σχετικά με τον ειρηνικό χαρακτήρα της βιολογικής έρευνας του Πενταγώνου.

Έχουμε στη διάθεσή μας την επιβεβαίωση του αιτήματος της Ουκρανίας προς τον Τούρκο κατασκευαστή των UAV Bayraktar με ημερομηνία 15 Δεκεμβρίου 2021, να εξοπλίσει αυτό το UAV με συστήματα και μηχανισμούς ψεκασμού αεροζόλ χωρητικότητας πάνω από 20 λίτρα“.

(φωτο:pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί