Φρίκη στις ΗΠΑ: Τα πτώματα δύο μικρών παιδιών βρέθηκαν σε μπετόν και σε βαλίτσα – Συνελήφθη ο πατέρας

Ένας πατέρας από το Κολοράντο και η κοπέλα του συνελήφθησαν όταν οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το πτώμα της μικρής κόρης του μέσα σε μπετόν σε μια μονάδα αποθήκευσης και το σώμα του αδερφού της μέσα σε μια βαλίτσα στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου που είχε αφεθεί σε ένα σκουπιδότοπο.

Ο 35χρονος πατέρας, συνελήφθη το Σάββατο, ενώ η κοπέλα του, 36 ετών, τέθηκε υπό κράτηση την προηγούμενη ημέρα για τον θάνατο των δύο μικρών παιδιών, που χάθηκαν το 2018, ανακοίνωσε η αστυνομία του Pueblo.


Οι αστυνομικοί είπαν ότι η υπόθεση διαλευκάνθηκε ότι στις 20 Ιανουαρίου, καθαρίστηκε μια μονάδα αποθήκευσης στο Kings Storage στο Pueblo, και οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μεταλλικό δοχείο γεμάτο με σκυρόδεμα.

Ερευνώντας το κοντέινερ, οι αστυνομικοί βρήκαν τα λείψανα του μικρού κοριτσιού.

Η εξέταση DNA επιβεβαίωσε ότι τα λείψανα ανήκαν στην Yesenia Dominguez, η οποία ήταν μόλις 3 ετών όταν εξαφανίστηκε το καλοκαίρι του 2018.

Το ζευγάρι είπε στην αστυνομία ότι τα παιδιά μπορεί να βρίσκονται στο Φοίνιξ.

Καθώς οι αστυνομικοί συνέχισαν την έρευνα, ανακάλυψαν ότι η 36χρονη φίλη του πατέρα, που δεν είχε καμία σχέση με τα παιδιά – είχε ένα όχημα που είχε αφεθεί σε ένα τοπικό σκουπιδότοπο.

Οι αστυνομικοί έλαβαν ένταλμα έρευνας για το όχημα και βρήκαν μια βαλίτσα στο πορτμπαγκάζ.

Μέσα ήταν τα λείψανα ενός νεαρού αγοριού, που αργότερα αναγνωρίστηκε ως Jesus Dominguez Jr., το οποίο ήταν 5 ετών όταν χάθηκε το 2018.

Ο πατέρας και η φίλη του κατηγορούνται για τους δύο φόνους και κατάχρηση πτώματος και ο 35χρονος αντιμετωπίζει μια πρόσθετη κατηγορία για κλοπή κρατικών παροχών.

Τα αρχεία του δικαστηρίου δείχνουν ότι και οι δύο κρατούνται με εγγύηση 2 εκατομμυρίων δολαρίων και αναμένεται να επιστρέψουν στο δικαστήριο την Τετάρτη.

(photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί