Δικαστική έρευνα στην Ουκρανία για πιθανή προδοσία του Ζελένσκι!!

Τον ετοιμάζουν σιγά σιγά για...απόσυρση;;;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Ουκρανία και αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά πως ό,τι ώρα θέλουν τα αφεντικά των διεθνιστών μπορούν να εξαφανίσουν ακόμα και τις πιο πιστές μαριονέτες!!

Το δικαστήριο του Κιέβου διέταξε το Κρατικό Γραφείο Ερευνών να ανοίξει ποινική υπόθεση για πιθανή προδοσία του Βλαντιμίρ Ζελένσκι και μερικών μελών της στενής προεδρικής ομάδας του.

Το παραπάνω γνωστοποίησε πριν από λίγο δήλωσε ο βουλευτής της ουκρανικής αντιπολίτευσης, Geo Leros, στο κανάλι του στο Telegram.

Ο λόγος για τον οποίο η Λέρος κατηγόρησε μεταξύ άλλων τον Ζελένσκι για προδοσία ήταν «ο διορισμός πρακτόρων της ρωσικής FSB σε θέσεις της SBU (σ.σ. Ουκρανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών)».


«Έδωσαν εντολή να ανοίξει ποινική υπόθεση σύμφωνα με το άρθρο “Προδοσία” εναντίον του Zelensky και όχι μόνο! Το δικαστήριο διέταξε να καταχωρηθούν τα στοιχεία στο Ενιαίο Μητρώο Προανακριτικών Ερευνών και να ξεκινήσει η προανάκριση.

Αυτά τα φρικιά πρέπει να καταθέσουν ποιος και πόσο τους πλήρωσε για αυτούς τους διορισμούς, γιατί αυτοί ήταν που οδήγησαν δεκάδες χιλιάδες Ουκρανούς στον θάνατο.

Δεν θα επιτρέψω σε αυτούς τους προδότες να ξεφύγουν από την ευθύνη για σοβαρά εγκλήματα κατά του ουκρανικού λαού».

(απεμπε-EPA pool photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί