Φορητοί νιπτήρες στις ΗΠΑ για να πλένουν τα χέρια τους οι άστεγοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέλη μη κερδοσκοπικής οργάνωσης τοποθέτησαν νιπτήρες σε σημεία όπου διαμένουν άστεγοι ώστε να πλένουν τα χέρια τους, τηρώντας τα μέτρα υγιεινής. Φορητούς νιπτήρες τοποθέτησαν σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ μέλη ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού ωστε οι άστεγοι να έχουν πρόσβαση σε νερό και να πλένουν τα χέρια τους εν μέσω πανδημίας. Η οργάνωση Love Beyond […]

Μέλη μη κερδοσκοπικής οργάνωσης τοποθέτησαν νιπτήρες σε σημεία όπου διαμένουν άστεγοι ώστε να πλένουν τα χέρια τους, τηρώντας τα μέτρα υγιεινής.

Φορητούς νιπτήρες τοποθέτησαν σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ μέλη ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού ωστε οι άστεγοι να έχουν πρόσβαση σε νερό και να πλένουν τα χέρια τους εν μέσω πανδημίας.

Η οργάνωση Love Beyond Walls, με έδρα την πολιτεία της Τζόρτζια, που ασχολείται με τους άστεγους, τοποθέτησε δεκάδες νιπτήρες σε πολλές περιοχές όπου διαμένουν ή συχνάζουν άστεγοι.

Ο ιδρυτής της οργάνωσης Terence Lester, που κι ο ίδιος υπήρξε άστεγος ως έφηβος, είπε ότι ξεκίνησε την εκστρατεία «Love Sinks In» με την ελπίδα να στηρίξει τους παραμελημένους ανθρώπους που ζουν στη φτώχεια κατά τη διάρκεια της πανδημίας .

Η Love Beyond Walls συνεργάστηκε και με άλλες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που με τη σειρά τους τοποθέτησαν ίδιους νιπτήρες σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ.

news247 / photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί