Φλόριντα: 11χρονος συνελήφθη επειδή έκανε φάρσα για πυροβολισμό στο σχολείο – Ήθελε να πάει νωρίς στο σπίτι

Το αγόρι κατηγορήθηκε για ψευδή αναφορά για μαζικό πυροβολισμό, χρήση συσκευής αμφίδρομης επικοινωνίας για τη διάπραξη κακουργήματος, διατάραξη σχολικής λειτουργίας και κατάχρηση του 911

Ένα αγόρι από τη Φλόριντα συνελήφθη αφού ανέφερε ψευδώς πυροβολισμό σε σχολείο στις αρχές επειδή ήθελε να πάει νωρίς στο σπίτι.

Το 11χρονο αγόρι κατηγορήθηκε για ψευδή αναφορά για μαζικό πυροβολισμό, χρήση συσκευής αμφίδρομης επικοινωνίας για να διαπράξει κακούργημα, διατάραξη σχολικής λειτουργίας και κατάχρηση του 911, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Marion.

Ο μαθητής τηλεφώνησε στο 911 την Τρίτη γύρω στις 9:40 π.μ. για να αναφέρει έναν πυροβολισμό στο σε ένα διάδρομο του σχολείου, ανέφερε το Fox 35.

Η κλήση οδήγησε σε κλείδωμα του σχολείου. Οι αξιωματούχοι δεν εντόπισαν ένοπλο, όπλα ή θύματα.

Όλο το προσωπικό και οι μαθητές καταγράφηκαν και επέστρεψαν στις τάξεις τους μετά από εκκένωση.

Οι ντετέκτιβ ξεκίνησαν έρευνα για το ποιος τηλεφώνησε στο 911 για να αναφέρει πυροβολισμό και ο 11χρονος μαθητής βρέθηκε να είναι ο υπεύθυνος.

Αρκετοί άνθρωποι αναγνώρισαν το αγόρι ως τον καλούντα και είπαν ότι είπε στους μαθητές νωρίτερα εκείνη την ημέρα ότι ήθελε να πάει στην κλινική, ώστε οι γονείς του να τον πάρουν νωρίς από το σχολείο, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.

«Όλα αυτά ήταν μια φάρσα», είπε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Marion.


Ένας ντετέκτιβ της κομητείας Marion μίλησε με τους γονείς του αγοριού, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν να μιλήσουν χωρίς την παρουσία δικηγόρου.

“Αυτός ο μαθητής έκανε τους συμμαθητές του, το προσωπικό και τους γονείς του να φοβηθούν. Και για ποιο λόγο; Μια φάρσα; Επειδή ήθελες να πας σπίτι;” Ο σερίφης Μπίλι Γουντς δήλωσε. “Δεν θα ανεχτώ οι νέοι μου πολίτες να φοβούνται να πάνε στο σχολείο επειδή ήθελες να γίνεις “αστείος” με την ελπίδα να γυρίσεις σπίτι. Ο νόμος απαιτεί από όποιον κάνει αυτού του είδους τις ψευδείς αναφορές να πληρώσει αποζημίωση για το κόστος, η οποία, σε αυτή την περίπτωση, θα ισοδυναμεί με εκατοντάδες εκατοντάδες εργατοώρες. Αυτός ο νεαρός άνδρας θα χρειαστεί να κουρέψει πολύ γρασίδι για να πληρώσει αυτόν τον λογαριασμό.”

Το αγόρι συνελήφθη και μεταφέρθηκε στη φυλακή της κομητείας Marion .

(photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί