Ετοιμάζουν κλίμα για μετά τον Τραμπ οι διεθνιστές – Δημοσίευμα ΣΟΚ για Ρωσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν το Βαθύ Κράτος κερδίσει τον Νοέμβριο, τότε...

Λίγο πριν τις αμερικανικές εκλογές, δημοσιεύματα πασίγνωστων διεθνιστικών εφημερίδων αναφέρουν ότι Ρώσοι φέρονται να πλήρωναν «μισθοφόρους» τζιχαντιστές για να σκοτώνουν Αμερικανούς.

Όλα ξεκίνησαν από δημοσίευμα των New York Times που αναφέρει ότι Ρώσοι πράκτορες στο Αφγανιστάν, πλήρωναν χρήματα στους Ταλιμπάν για να σκοτώνουν Αμερικανούς στρατιώτες.

Το δημοσίευμα έχει προφανή σκοπό να προετοιμάσει για ρήξη των σχέσεων με την Ρωσία, σε περίπτωση που τον Νοέμβριο το Βαθύ Κράτος ανακτήσει τον Λευκό Οίκο, νικώντας στα προεδρικές εκλογές τον δεξιό Τραμπ, αλλά και να πλήξει την σχέση του Αμερικανού Προέδρου με τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν.

 Τραμπ και Πενς ισχυρίζονται ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα, σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας.

Το εν λόγω κείμενο στηρίχθηκε και από τις φαινομενικά ανταγωνιστικές προς τους New Yorik Times, Washington Post και Wall Street Journal, καθώς ο διεθνιστικός τύπος συσπειρώνεται όλο και περισσότερο με το βλέμμα στον Νοέμβριο

Και οι Ρώσοι και οι Ταλιμπάν διαψεύδουν τα δημοσιεύματα ως προϊόν της φαντασίας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, ενώ ο Τραμπ κάλεσε την εφημερίδα να αποκαλύψει τις πηγές της ενώ πρόσθεσε ότι δεν σκοτώθηκαν πολλοί Αμερικανοί στο Αφγανιστάν, τονίζοντας πως το δημοσίευμα είναι ψεύτικο.

Την ίδια ώρα τα αμερικανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι σε συνεδρίαση στον Λευκό Οίκο που έγινε τον Μάρτιο με την παρουσία του Ντόναλντ Τραμπ, συζητήθηκε το θέμα των δολοφονιών των Αμερικανών στρατιωτών από τους Ρώσους.

Το συγκεκριμένο θέμα εκμεταλλεύτηκε φυσικά ο Τζο Μπάιντεν εκφράζοντας την οργή του, γι’ αυτές τις πληροφορίες.

Είναι προφανές πως η Ρωσία και ο Πρόεδρος της επανέρχονται ξανά στην προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, σε περίπτωση που χάσει την προεδρία ο Τραμπ.

ΦΩΤΟ Unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί