Έρχονται ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ στις ΗΠΑ: Και ο πιο ηλίθιος πλέον βλέπει πως δεν κυβερνά ο Μπάιντεν – ΒΙΝΤΕΟ

Οι πραγματικοί κοσμοεξουσιαστές οδηγούν τις ΗΠΑ σε ΚΡΑΧ και ΠΟΛΕΜΟ!!!

Ο πολιτικός σχολιαστής, Τζέιμς Πάτρικ Άντονι Ντορ, μιλώντας με τον δημοσιογράφο του FOXNEWS έδωσε την πραγματική, ή την διαφορετική εικόνα, αν θέλετε, για όσα συμβαίνουν μέσα στις ΗΠΑ και δεν μεταδίδεται τίποτα στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όπως δήλωσε ο Ντορ, τον οποίο χαρακτηρίζουν οι διεθνιστές ως θεωρητικό συνωμοσίας:

«Είμαστε αυτοί που προκαλούν αυτόν τον πόλεμο (στην Ταϊβάν), όπως προκαλέσαμε εμείς τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο εχθρός μας δεν είναι η Κίνα. Ο εχθρός μας δεν είναι η Ρωσία. Ο εχθρός μας είναι το στρατιωτικο-βιομηχανικό συγκρότημα το οποίο έχει μαδήσει αυτή την χώρα, με ρυθμούς δισεκατομμυρίων και τρισεκατομμυρίων  δολαρίων. Πόσες φορές θα ακούσουμε τον

Ποιος κυβερνά αυτή την χώρα; Η πολεμική μηχανή (σ.σ. της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων).

Σίγουρα δεν είναι ο Joe Biden που παίρνει αυτές τις αποφάσεις. Θα ήθελα να μάθω ποιος παίρνει αυτές τις αποφάσεις και απλά θέλω να υπενθυμίσω σε όλους ότι, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι οι παγκόσμιοι τρομοκράτες».

Εν τω μεταξύ, ο Αμερικανός βουλευτής Matt Goetz (R-Fla.) από το στρατόπεδο των Ρεπουμπλικάνων παρουσίασε ένα ψήφισμα στην Βουλή των Αντιπροσώπων του Κογκρέσου των ΗΠΑ, προτείνοντας την διακοπή της στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας στην Ουκρανία σύμφωνα με το κανάλι Fox News, ενώ αποκαλύπτεται ότι έχουν πλέον μειωθεί τα ίδια αμερικανικά στρατιωτικά αποθέματα.

Νωρίτερα, το κανάλι ενημέρωσε για την προετοιμασία του ψηφίσματος από τον Goetz ενώ αργότερα διευκρίνισε ότι είχε ήδη κατατεθεί.

«Αυτό το ψήφισμα εκφράζει την ιδέα της Βουλής των Αντιπροσώπων ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να σταματήσουν κάθε στρατιωτική και οικονομική βοήθεια προς την Ουκρανία και καλεί επίσης όλα τα μέρη στη σύγκρουση να καταλήξουν σε μια ειρηνευτική συμφωνία», αναφέρει το έγγραφο.

Το ψήφισμα σημειώνει ότι από την έναρξη της ρωσικής ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, η Ουάσιγκτον έχει παράσχει βοήθεια στο Κίεβο συνολικού ύψους 110 δισεκατομμυρίων δολαρίων, καθιστώντας τον μεγαλύτερο δωρητή της Ουκρανίας. Παράλληλα, διατέθηκαν 27,4 δισ. δολάρια για στρατιωτικές ανάγκες.

Λόγω της βοήθειας που παρέχεται στην Ουκρανία, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μειώσει σοβαρά τα αποθέματα όπλων τους.

Ταυτόχρονα, όπως επισημαίνει ο βουλευτής, η παράταση της σύγκρουσης χάρη στην υποστήριξη που έλαβε το Κίεβο οδηγεί σε απώλειες αμάχων.

Το ψήφισμα συνυποστηρίχτηκε από τουλάχιστον 10 μέλη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο Κογκρέσο, συμπεριλαμβανομένων υποστηρικτών του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ν.Τραμπ, Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν (Georgia) και της Λόρεν Μπόμπερτ (Κολοράντο).

Να σταματήσουν οι μεγάλες αποστολές όπλων στην Ουκρανία και οι ΗΠΑ να καταβάλλουν προσπάθειες για μια ειρηνική διευθέτηση της ουκρανικής κρίσης ζητά ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ.

photo

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί