Ακόμα και στα φρούτα; Διαφήμιση στη Βρετανία κρίθηκε ακατάλληλη -Παραπέμπει σε πορνό (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί μια διαφήμιση στην οποία «πρωταγωνιστούν» φρούτα να κριθεί ακατάλληλη για ανηλίκους; Κι’ όμως στη Βρετανία ένα σποτ 30 δευτερολέπτων για λογαριασμό της εταιρείας Swisse Me που παράγει υγιεινά smoothies θα μπορεί να προβάλλεται μόνο μετά τις 21:00 το βράδυ καθώς παραπέμπει σε σκηνές σεξ, αφού ο τρόπος που χρησιμοποιούνται τα φρούτα που θυμίζουν «γεννητικά […]

Μπορεί μια διαφήμιση στην οποία «πρωταγωνιστούν» φρούτα να κριθεί ακατάλληλη για ανηλίκους;

Κι’ όμως στη Βρετανία ένα σποτ 30 δευτερολέπτων για λογαριασμό της εταιρείας Swisse Me που παράγει υγιεινά smoothies θα μπορεί να προβάλλεται μόνο μετά τις 21:00 το βράδυ καθώς παραπέμπει σε σκηνές σεξ, αφού ο τρόπος που χρησιμοποιούνται τα φρούτα που θυμίζουν «γεννητικά όργανα, στήθη και πορνό».

Βίντεο: Η διαφήμιση με τα φρούτα που κρίθηκε ακατάλληλη
Η βρετανική διαφήμιση ξεκινά με δύο αβοκάντο και ένα γυναικείο δάχτυλο να χαϊδεύει κατά μήκος μια μπανάνα. Εν συνεχεία, τα σεξουαλικά υπονοούμενα συνεχίζονται με ένα άνδρα να τοποθετεί τα δάκτυλά του μέσα σε ένα ζουμερό πορτοκάλι και ένα δαμάσκηνο να ανοίγει στα δύο.

Η διαφήμιση την οποία οι δημιουργοί της χαρακτήρισαν «health food porn» προκάλεσε την αντίδραση της κοινής γνώμης, με τον δημιουργό της να υποστηρίζει ότι «δεν πρόκειται απλά για ένα συνηθισμένο διαφημιστικό food porn. Πρόκειται για ένα διαφημιστικό υγιούς food porn».

iefimerida.gr / photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί