• Αρχική
  • Άρθρα
  • Συγκλονίζει ο πρώην ιδιοκτήτης της Ferrari: «Ελπίζω ότι ο κόσμος θα είναι σε θέση να δει ξανά τον Σουμάχερ»

Συγκλονίζει ο πρώην ιδιοκτήτης της Ferrari: «Ελπίζω ότι ο κόσμος θα είναι σε θέση να δει ξανά τον Σουμάχερ»

Από την Ουγγαρία, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι ομάδες για το Grand Prix αυτού του διημέρου,

ο Ζαν Τοντ μίλησε στη Daily Mail για την κατάσταση που επικρατεί στον μηχανοκίνητο αθλητισμό τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά και τη συνάντηση με τον Μίκαελ Σουμάχερ πριν από μία βδομάδα.

«Είδα τον Μίκαελ την προηγούμενη εβδομάδα. Παλεύει. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα είναι σε θέση να τον δει ξανά. Γι’ αυτό δουλεύουν αυτός και η οικογένειά του», ανέφερε χαρακτηριστικά το πρώην αφεντικό της Ferrari, δίχως όμως να μπει σε λεπτομέρειες, σεβόμενος την επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1.

Όσο για το ποιον θεωρεί ως τον κορυφαίο οδηγό όλων των εποχών; «Αγαπώ τον Μίκαελ, αλλά είναι αδύνατο να πούμε ποιος είναι ο καλύτερος όλων. Υπάρχει ο Χουάν Μανουέλ Φάντζιο, ο Τζιμ Κλαρκ, ο Άιρτον Σένα και ο Μίκαελ. Μπορείς απλά να σκεφτείς αυτό το θέμα από την άποψη του ποιος είναι ο καλύτερος στην εποχή του. Ξέρω ότι μπορεί ο Λιούις Χάμιλτον να “σπάσει” το ρεκόρ του Μίκαελ σε επίπεδο παγκοσμίων πρωταθλημάτων. Η Mercedes έχει όλα τα συστατικά για να το καταφέρει. Ειλικρινά δεν με απασχολεί όμως», απάντησε.

(enikos – φωτο:screenshot)