Ο Μεντβέντεφ «ΔΙΚΑΖΕΙ» τους Ευρωπαίους ηγέτες που πήγαν στο Κίεβο: «Άχρηστη η επίσκεψη των ΜΕΘΥΣΜΕΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΩΝ»

Όπως πάντα απολαυστικός στις τοποθετήσεις του.

Iδιαίτερα καυστικό ήταν το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, για την σημερινή επίσκεψη των αρχηγών κρατών της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας στο Κίεβο.

Ο αντιπρόεδρος τους Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας έχει αποδείξει πολλάκις ότι ειδικά στο θέμα της Ουκρανία δεν “μασάει” τα λόγια του.

Αυτή τη φορά έθιξαν το πόσο επί της ουσίας κοροϊδεύουν τον ουκρανικό λαό με τα “καπρίτσια” τους οι δυτικοί “ηγέτες”, υποσχόμενοι χίλια δυο ανέφικτα πράγματα.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, o πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας γράφει χαρακτηριστικά :

«Η επίσκεψη των “Ευρωπαίων φίλων των βατράχων, των λουκάνικων (από συκώτι) και των σπαγγέτι” είναι άχρηστη… Θα υποσχεθούν την ένταξη της χώρας στην Ε.Ε και παλιά όπλα και, εν συνεχεία, μεθυσμένοι από ουκρανικό ποτό, θα πάρουν το τρένο της επιστροφής, χωρίς να φέρουν την Ουκρανία πιο κοντά στην ειρήνη».

Θυμίζουμε πως νωρίτερα σήμερα οι ηγέτες των Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας και Ρουμανίας πήγαν με…τρένο (οι τρεις πρώτοι μέσω Πολωνίας) στο Κίεβο, σε μία επίσκεψη που έγινε αποκλειστικά και μόνο για τους τύπους.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να προσπάθησαν να πείσουν τον Ζελένσκι αυτό που εδώ και μέρες “ψιθυρίζεται” στο ΝΑΤΟ, δηλαδή να παραδώσει εδάφη στους Ρώσους για να λήξει ο πόλεμος.

(ΦΩΤΟ::Pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί