δήλωσε ο Ρώσος πρεσβευτής στις Ηνωμένες Πολιτείες Ανατόλι Αντόνοφ.
Ο Ρώσος διπλωμάτης δήλωσε ότι οι πληροφορίες σχετικά με την έγκριση από τον Λευκό Οίκο για παραδόσεις MLRS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία απαιτούν επαλήθευση.
Τόνισε ότι η ρωσική πλευρά ελπίζει στον θρίαμβο της κοινής λογικής στην Ουάσιγκτον, καθώς τέτοιες προμήθειες θα επιδεινώσουν την κρίση στην Ουκρανία.
«Αυτή τη στιγμή προχωράμε από τη δήλωση του επίσημου εκπροσώπου του Πενταγώνου Kirby ότι δεν έχει ληφθεί η τελική απόφαση για αυτό το θέμα. Ελπίζουμε ότι η κοινή λογική θα επικρατήσει και η Ουάσιγκτον δεν θα κάνει ένα τέτοιο προκλητικό βήμα.
Οι Αμερικανοί γνωρίζουν καλά ότι οι ενέργειές τους καθυστερούν τις προοπτικές για την επίτευξη ειρήνης. Οι ΗΠΑ μπαίνουν όλο και πιο βαθιά στην κρίση στην Ουκρανία. Αυτό εγκυμονεί απρόβλεπτες συνέπειες για την παγκόσμια ασφάλεια».
(φωτο:telegram)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η βασίλισσα Ράνια μαγνήτισε τα βλέμματα στα εγκαίνια του Μουσείου της Αιγύπτου
- Υπουργός του Τραμπ: «Μην περιμένετε πυρηνικές εκρήξεις», video
- Η παρέξενη απάντηση του Έλον Μασκ για τον μυστηριώδη κομήτη 31/ATLAS
- Σε αυτή τη χώρα…τα παιδιά έχουν τη δική τους ειδική τράπεζα! ΒΙΝΤΕΟ
- “Δεν θέλω να γίνω πειραματόζωο”: Η παράξενη πρόταση που έκαναν στον Έντ Σίραν
- Αμερικανός vlogger έτρεξε μαραθώνιο στη Β. Κορέα: «Η πιο τρελή εμπειρία της ζωής μου!»
- Viral βίντεο δείχνει ρομπότ να προσπαθεί να μαγειρέψει…αλλά προκαλεί καταστροφή!
- Τζέσικα Σίμπσον: Η πίστη στο Θεό και τα 8 χρόνια νηφαλιότητας από το αλκοόλ
- Απίθανη Βαλεντίνα Λισίτσα: Κοριτσάκι ξετρελάθηκε μαζί της…και δείτε τι έγινε! vid
- Αυτό και μόνο δείχνει το επίπεδο στο οποίο έχει εκπέσει η Ευρώπη









