Την εκτίμηση ότι θα οδηγηθεί στην παράταση ο σημερινός μεγάλος τελικός του Κυπέλλου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ έκανε ο Σάκης Τσιώλης μιλώντας στο Metrosport.
Ο τεχνικός της Καλαμάτας ανέλυσε τους δύο αντιπάλους του αποψινού ματς παραθέτοντας τα υπέρ και κατά της κάθε μιας ομάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
-Η άποψή του για τον αγώνα:
«Είναι σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο που επανέρχεται ο Παναθηναϊκός. Τον έχει ανάγκη το άθλημα. Το «τριφύλλι» έχει μεγαλύτερο κίνητρο στον τελικό σε σχέση με τον ΠΑΟΚ που έχει μονοπωλήσει τα τελευταία χρόνια το τρόπαιο. Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει φέτος να πάρει τίτλο μετά από οκτώ χρόνια θα τον βοηθήσει να σχεδιάσει ακόμα καλύτερη την επόμενη μέρα του και να βάλει ψηλούς στόχους.
Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με ψυχραιμία και δύναμη και δεν πανικοβάλλεται στην διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό το είδαμε και στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης όπου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, είχε την υπομονή και τις λύσεις από τον πάγκο να βρει το γκολ και να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου».
-Ποια είναι τα υπέρ και τα κατά των δύο ομάδων:
«Τα υπέρ του «τριφυλλιού» είναι ο ενθουσιασμός, η ταχύτητά του, η καλή απόδοση των τελευταίων αγωνιστικών και το γεγονός ότι ο Γιοβάνοβιτς αισθάνεται πιο δυνατός, έχει δεθεί με την ομάδα και ξέρει πλέον πως να την διαχειρίζεται σε σχέση με τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος.
Τα κατά είναι και θέλω να δω πως θα λειτουργήσει ο Παναθηναϊκός όταν πιέζεται η άμυνά του. Αν μπορέσει κι ανταποκριθεί σ αυτό το κομμάτι θα έχει τύχη στην αναμέτρηση. Για την απουσία του Μακέντα θα ήθελα να πω ότι πάντα πίστευα σε αυτό τον ποδοσφαιριστή , όμως το τελευταίο διάστημα δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή του και δεν νομίζω να επηρεάσει η απουσία του στον τελικό. Όπως κι να ‘χει όμως θα ήταν μία καλή λύση για τον Γιοβάνοβιτς αν το παιχνίδι δεν πάει καλά για τον ίδιο και την ομάδα του.
Ο ΠΑΟΚ στα υπέρ του έχει την αυτοπεποίθηση, την προσωπικότητα και ξέρει πώς να ρολάρει ένα παιχνίδι. Αυτό που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση από την ομάδα φέτος είναι ότι κανένα ματς δεν το παρατάει και δεν εγκαταλείπει και το παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το μειονέκτημα της ομάδας του Λουτσέσκου είναι ότι υστερεί σε ταχύτητα από τον αντίπαλο».
Για το ποια ομάδα βλέπει να κατακτά το τρόπαιο:
«Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Θεωρώ ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες ο τελικός. Βλέπω σκορ 1-1 και παράταση».
SPORTFM
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό ο Πούτιν είναι πραγματικός ηγέτης, video
- Σύλληψη 23χρονου για ναρκωτικά στον Πειραιά
- Διαδηλώσεις υπέρ του δεξιού Κερκ μέχρι και στη Νότια Κορέα, video
- Με μπλούζα για τον Όργουελ παρενέβη στη δεξιά συγκέντρωση του Λονδίνου ο Έλον Μασκ, video
- Τα εκπληκτικά οφέλη για την υγεία από την κατανάλωση χουρμάδων!
- Η Sharon Osbourne σπάει τη σιωπή της για τον θάνατο του συζύγου της Ozzy, vid
- Νέα προβοκάτσια; Σειρήνες και απογειώσεις μαχητικών σε Πολωνία-Ρουμανία εξαιτίας «ρωσικής» απειλής, video
- ΒΙΝΤΕΟ Μητσοτάκη για την 24ωρη λειτουργία των ΜΜΜ
- Ο “Μανόλο “πέταξε” για τον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου! vid
- Γιατί πήγαν εκτάκτως Αμερικανοί αξιωματούχοι στο Αφγανιστάν;
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΟΔΗΓΗΣΗ

ΜΜΜ

ΣΠΙΤΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ

ΓΙΟΡΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΥΠΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
