Η Ολομέλεια του Ανώτατου Δικαστηρίου, απέρριψε τη σχετική διεκδίκηση συνταξιούχου στρατιωτικού, ο οποίος είχε δικαιωθεί πρωτόδικα.
Βάσει της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, οι περικοπές εκείνης της περιόδου, που οδηγήσαν στην κατάργηση των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, καθώς και του επιδόματος αδείας για τους συνταξιούχους του δημόσιου τομέα, ελήφθησαν προκειμένου η χώρα να είναι σε θέση να υλοποιήσει το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής.
Η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, στην πράξη βάζει τέλος στις διεκδικήσεις 300.000 συνταξιούχων του Δημοσίου για τις περικοπές της μνημονιακής περιόδου και αναμένεται να επηρεάσει σχετικές μελλοντικές αποφάσεις. Οι διεκδικήσεις τους πλέον περιορίζονται στο σκέλος των περικοπών που υπέστησαν οι κύριες συντάξεις την εν λόγω περίοδο.
Σημειώνεται, τέλος, ότι αναμένεται απόφαση του ΣτΕ για επικούρηση και δώρα στον ιδιωτικό τομέα για να κριθεί αν πρέπει να επιστραφούν αναδρομικά ποσά για το 11μηνο ανάμεσα στον Ιούνιο 2015 και τον Μάιο του 2016.
powergame/ photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τραμπ και Έλονν Μασκ κάθισαν μαζί στην επιμνημόσυνη δέηση για τον Κερκ
- Γεωργιάδης για δολοφονία Κερκ: «Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο»
- Σαν σήμερα 22 Σεπτεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Χωρίς ταξί θα μείνει μέχρι τις 6 το απόγευμα η Αττική
- Μασκ για Κερκ: «Έδειχνε στον κόσμο το φως και σκοτώθηκε από το σκοτάδι», video
- Ο Τραμπ απέδωσε φόρο τιμής στον Κερκ: «Μιλούσε για την ελευθερία και την δικαιοσύνη»
- Αμερικανίδα συγκρίνει τον Παρθενώνα του Nashville με της Αθήνας και προκαλεί χαμό, vid
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Σεπτεμβρίου
- Ο Ρώσος που παίζει βιολί σε κυλιόμενες σκάλες γεμάτες κόσμο και έχει εκατομμύρια προβολές! vid
- Στη Σύνοδο του ΟΗΕ ο Κ. Μητσοτάκης – Οι συναντήσεις για την τεχνητή νοημοσύνη και ο Ερντογάν
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΓΕΦΥΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΟΜΟΛΟΓΑ

ΣΥΜΗ
