Σε μία πραγματικά αλλόκοτη στιγμή της κοινής συνέντευξης του Τζο Μπάιντεν και της Καμάλα Χάρις, ο αριστερός πρώην αντιπρόεδρος επί διακυβέρνησης Ομπάμα στάθηκε σε κάτι που αρκετοί μέχρι σήμερα έχουν σκεφτεί, την πιθανή απόσυρσή του από την πολιτική όσο είναι πρόεδρος!
Και μπορεί ακόμη το εκλογικό αποτέλεσμα να μην έχει ξεκαθαριστεί 100%, με το επιτελείο του Τραμπ να τα βάζει με «θεούς και δαίμονες» προσπαθώντας να αποδείξει πως σε ορισμένες Πολιτείες συντελέστηκε νοθεία, ωστόσο το σύνολο σχεδόν του πολιτικού κόσμου παγκοσμίως έχει ήδη «ανακηρύξει» πρόεδρο των ΗΠΑ τον Τζ.Μπάιντεν.
Μιλώντας λοιπόν στο CNN, ο Τζ.Μπάιντεν αποκάλυψε, ίσως άθελά του, πως κατά τη διάρκεια της θητείας του ως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ στην 8ετία Μπαράκ Ομπάμα, είχε συμφωνήσει με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ πως θα «αποσυρόταν από την θέση του» στην περίπτωση που διαπιστώνοντας «θεμελιώδεις διαφορές όσον αφορά τις ηθικές αξίες».
Χαρακτηριστικά είπε:
«Όταν διαφωνούμε (με την Καμάλα) κάνουμε ό,τι έκανα με τον Ομπάμα. Αποφασίζουμε ιδιαιτέρως το Α, το Β, το Γ ή το Δ κι εγώ θα πω μου αρέσει το Α δεν μου αρέσει το Β ή το Γ και είμαστε εντάξει. Όπως είπα και στον Μπαράκ “Αν φτάσω σε κάποιο σημείο όπου θα έχουμε θεμελιώδεις διαφορές βασισμένες σε ηθικές αρχές, θα πάθω κάποια ασθένεια και θα πω ότι πρέπει να παραιτηθώ”».
Ο παραλληλισμός με την σημερινή (επίδοξη) Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, την οποία έχουν χαρακτηρίσει και ως «θηλυκό Ομπάμα», είναι μοιραίος.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ισραήλ ενέκρινε αμφιλεγόμενο νόμο για θανατική ποινή σε «τρομοκράτες»
- Γ. Στουρνάρας: Δυσκολότερη η διαχείριση αυτής της κρίσης από εκείνη του 2021-22
- Πραγματική «influencer»: Γιαγιά 103 ετών δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να δουλεύει καθημερινά! (BINTEO)
- Ο Λευκός Οίκος ισχυρίζεται πως οι συνομιλίες με το Ιράν προχωρούν
- Ξεκίνησε η βεβαίωση κλήσεων από τις κάμερες Τεχνητής Νοημοσύνης αλλά και τις κάμερες των λεωφορείων
- Απίστευτος εφιάλτης για γυναίκα στη Φλόριντα: Πώς ένα παγωτό άλλαξε για πάντα τη ζωή της
- Ενεργειακή κρίση: Οι δρόμοι οδηγούν στον Πούτιν – Αυτή η χώρα το έχει καταλάβει
- «Οδοντωτός»: Το ΤΕΕ αναλαμβάνει τη μελέτη για την επαναλειτουργία του
- Ελκυστικά κίνητρα για να πάνε γιατροί στα νησιά της 2ης ΥΠΕ – Τι προβλέπεται για στέγαση, σίτιση και μετακίνηση
- Επαναπατρισμό του 80% των Σύρων που ζουν στη Γερμανία ζήτησε ο Μερτς από τον πρόεδρο της Συρίας









