Ο Μακάρθι σημείωσε ότι επρόκειτο για εξαιρετικά δύσκολες λήψεις καθώς ο σταθμός και το θεαματικό φόντο του ευθυγραμμίστηκαν για πολύ λίγο. Πιο συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε διάστημα λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο προκειμένου να αποτυπώσουν από κοινού τόσο τον σταθμό όσο και τον Ήλιο ή τη Σελήνη σε κάθε περίπτωση.
«Αυτές οι λήψεις αποτελούν προϊόν οργάνωσης, σωστής χρονικής στιγμής και εξοπλισμού» σημειώνει ο Μακάρθι στον λογαριασμό του στο Instagram.
Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός που βρίσκεται περίπου 400 χιλιόμετρα μακριά από τη γη σε τροχιά χρειάζεται περίπου 90 λεπτά για μία πλήρη περιστροφή καθώς κινείται με ταχύτητα κατά προσέγγιση 27.000 χιλιόμετρα την ώρα.


(sputniknews – αρχική φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ηράκλειο: Στη φυλακή τα τρία αδέλφια μετά την απολογία τους για το μακελειό στα Βορίζια
- Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει αύριο σε εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών
- ΠΑΣΟΚ για διακοπή λειτουργίας μετρό Θεσ/νίκης: «Η κυβέρνηση παραδίδει έργα χωρίς τον απαιτούμενο σχεδιασμό»
- Σπάνιο θέαμα μια φορά στη ζωή: Βρέθηκε λευκό τσακάλι στην Τριφυλία της Μεσσηνίας
- Πρόβατο που φοράει…πάνες κάνει βόλτα με επιβατικό τρένο υψηλής ταχύτητας! vid
- Κέρκυρα: Καταιγίδες πλήττουν το νησί – Κατέρρευσε τοιχίο και καταπλάκωσε αυτοκίνητα
- Μυστηριώδες σπάνιο μωβ θαλάσσιο σαλιγκάρι ξεβράστηκε σε παραλία της Καλιφόρνια
- Ένα εκπληκτικό φαινόμενο: Ο ήλιος που δύει διαπερνά μια φυσική “αψίδα” δημιουργώντας κάτι μοναδικό, vid
- ΠΟΜΙΔΑ: Ζητά την εξίσωση της αναλογίας μεταξύ δαπανών εργασίας και υλικών στο 50%-50%
- Ανακαλύφθηκε κρατήρας αστεροειδούς πλάτους 9 χιλιομέτρων κάτω από τον πυθμένα του Ατλαντικού









