Μετά το προσπέρασμα που έκανε στον Ντόναλντ Τραμπ στην πολιτεία της Τζόρτζια, ο Τζο Μπάιντεν τον πέρασε και στην Πενσιλβάνια και πλέον προηγείται με περίπου 6.000 ψήφους διαφορά, από εκεί που ήταν πίσω με 18.000 ψήφους λίγες ώρες νωρίτερα.
Η συγκεκριμένη πολιτεία δίνει 20 εκλέκτορες, κάτι που σημαίνει ότι ο Τζο Μπάιντεν, που έχει ήδη 253 εκλέκτορες (264 μαζί με την Αριζόνα στην οποία προηγείται για χιλιάδες ψήφους), αν κερδίσει την Πενσιλβάνια θα είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ!


Θυμίζουμε πως το 98% των ψήφων έχουν ήδη καταμετρηθεί στην Πολιτεία της Τζόρτζια, με τον Τζο Μπάιντεν, από εκεί που το πρωί βρισκόταν πίσω για σχεδόν 600 ψήφους, να έχει πάρει την τελευταία ώρα προβάδισμα 1.097 ψήφων.
Ο ακροαριστερός υποψήφιος και πρώην αντιπρόεδρος επί διακυβέρνησης Ομπάμα θέλει μία ακόμη Πολιτεία (είτε την Τζόρτια, είτε την Πενσυλβάνια είτε ακόμη και τη Νεβάδα) προκειμένου να συμπληρώσει τον «μαγικό αριθμό» των 270 εκλεκτόρων!
.
Επιτελείο Τραμπ: «Οι εκλογές δεν τελείωσαν»
«Οι εκλογές δεν τελείωσαν. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, Πρόεδρος θα είναι ο Ντόναλντ Τραμπ», τόνισε σε ανακοίνωσή τους άνθρωποι από το επιτελείο του Αμερικανού προέδρου:
As Biden is closing in on Pennsylvania, and thus the presidency, the Trump campaign is making clear they are going to contest the outcome. In a statement, attorney Matt Morgan says, "This election is not over…Once the election is final, President Trump will be re-elected."
— Kaitlan Collins (@kaitlancollins) November 6, 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ισραήλ ενέκρινε αμφιλεγόμενο νόμο για θανατική ποινή σε «τρομοκράτες»
- Γ. Στουρνάρας: Δυσκολότερη η διαχείριση αυτής της κρίσης από εκείνη του 2021-22
- Πραγματική «influencer»: Γιαγιά 103 ετών δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να δουλεύει καθημερινά! (BINTEO)
- Ο Λευκός Οίκος ισχυρίζεται πως οι συνομιλίες με το Ιράν προχωρούν
- Ξεκίνησε η βεβαίωση κλήσεων από τις κάμερες Τεχνητής Νοημοσύνης αλλά και τις κάμερες των λεωφορείων
- Απίστευτος εφιάλτης για γυναίκα στη Φλόριντα: Πώς ένα παγωτό άλλαξε για πάντα τη ζωή της
- Ενεργειακή κρίση: Οι δρόμοι οδηγούν στον Πούτιν – Αυτή η χώρα το έχει καταλάβει
- «Οδοντωτός»: Το ΤΕΕ αναλαμβάνει τη μελέτη για την επαναλειτουργία του
- Ελκυστικά κίνητρα για να πάνε γιατροί στα νησιά της 2ης ΥΠΕ – Τι προβλέπεται για στέγαση, σίτιση και μετακίνηση
- Επαναπατρισμό του 80% των Σύρων που ζουν στη Γερμανία ζήτησε ο Μερτς από τον πρόεδρο της Συρίας









