Τα «κράτη του βορρά» ζητούν εδώ και τώρα να χτυπηθεί βαθιά μέσα η Ρωσία – Vid

Στο Ουκρανονάτο πιστεύουν πως αυτού του είδους οι επιθέσεις ασκούν έντονη ψυχολογική πίεση στη ρωσική κοινωνία και δεν έχουν άδικο.

Στον απόηχο των χθεσινών προειδοποιήσεων της Ζαχάροβα προς την φινλανδική ηγεσία, ο πρόεδρος της σκανδιναβικής χώρας, Alexander Stubb, επέμεινε πως ο μόνος τρόπος να «συρθεί» η Μόσχα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι τα χτυπήματα όλο και πιο βαθιά στη Ρωσία.

Η Φινλανδία ανήκει στην ομάδα των κρατών που ζητούν να αυξηθεί η στρατιωτική και οικονομική πίεση στον Πούτιν με χτυπήματα που κάνουν «μη δημοφιλή» τον πόλεμο στην Ουκρανία στα μάτια των απλών Ρώσων πολιτών.

«Πρέπει να αυξήσουμε την ικανότητα της Ουκρανίας για επιθέσεις σε βάθος, είτε με πυραύλους είτε με μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Ο λόγος είναι πολύ απλός: αυξάνει το κόστος του πολέμου για τη Ρωσία.

Το 65% του ρωσικού πληθυσμού θέλει τώρα να τερματιστεί αυτός ο πόλεμος, και το χτύπημα κέντρων υλικοτεχνικής υποστήριξης όπως το Wildberries το αυξάνει κατά ένα επιπλέον 10%.

Πιστεύω ότι αυτή είναι μια λογική στρατιωτική στρατηγική από την Ουκρανία; Η απάντησή μου είναι ναι, σίγουρα είναι.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να θέσουμε στο τραπέζι τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις».

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του.

ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί