«Ξαναχτύπησε» η Μπακογιάννη: «Είμαστε σε υβριδικό πόλεμο με τη Ρωσία»

Όσο οι Έλληνες πολιτικοί μιλούν για τη Ρωσία τόσο περισσότερο μας βάζουν στο στόχαστρο της Μόσχας!

Κατά την προσφιλή της τακτική, η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε με «βαριά» λόγια εναντίον της Ρωσίας.

Η πρώην Υπουργός Εξωτερικών έφτασε μέχρι και στο σημείο να πει πως «είμαστε σε υβριδικό πόλεμο με τη Ρωσία», απηχώντας παλαιότερες δηλώσεις τόσο δικές της όσο και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Θυμίζουμε πως από το εξωτερικό -και μάλιστα σε κορυφαίο διεθνιστικό δίκτυο- ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε πει δημόσια πως «βρισκόμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία»!

Πρόκειται για δηλώσεις που δεν τόλμησαν κατά καιρούς να κάνουν ούτε ηγέτες ισχυρότερων δυτικών κρατών.

«Aπό τη στιγμή που χρησιμοποιούμε νατοϊκά όπλα στην Ουκρανία, είμαστε σε έναν υβριδικό πόλεμο με τη Ρωσία», ήταν τα λόγια της Ντόρας Μπακογιάννη σύμφωνα με το ertnews.

Η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή του ΕΡΤnews, «Στο Κέντρο», πρόσθεσε:

«Η κυβέρνηση, όπως και κάθε ελληνική κυβέρνηση, εξυπηρετεί τα δικά της συμφέροντα, τα δικά μας εθνικά συμφέροντα. Αυτή τη στιγμή, από αυτές τις αποφάσεις, εξυπηρετούνται πάρα πολύ. Απλά είναι τα πράγματα. Δεν είναι τόσο δύσκολα για να τα καταλάβει κανείς. Μας συμφέρουν οι αγωγοί; Ναι, μας συμφέρουν. Μας συμφέρουν η αναβάθμιση των λιμανιών της Ελευσίνας και της Αλεξανδρούπολης, ενδεχομένως αύριο το πρωί και του Βόλου ή άλλα λιμάνια. Ναι, μας συμφέρουν».

Σε άλλο σημείο μάλιστα δεν απέκλεισε ακόμα και τη… «ρωσική εμπλοκή» στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν στη χώρα μας!

«Είναι ένα ανοικτό ενδεχόμενο».

Με πληροφορίες από ertnews.gr – ΦΩΤΟ:Eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί