Κλειστή για τη διέλευση παντός τύπου οχημάτων, από τις 18 έως τις 21 Σεπτεμβρίου, θα παραμείνει η Υψηλή Γέφυρα Σερβίων στην ΠΕ Κοζάνης, προκειμένου να πραγματοποιηθούν δοκιμαστικές φορτίσεις από εξειδικευμένο συνεργείο τεχνικών, που έχει αναλάβει τον έλεγχο στατικής της επάρκειας.
Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο εκπόνησης της Μελέτης για τον έλεγχο στατικής επάρκειας και τις εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης που θα απαιτηθούν για την αποκατάσταση των εκτεταμένων φθορών που παρατηρήθηκαν σε συγκεκριμένα σημεία της γέφυρας.
Η διενέργεια των δοκιμαστικών φορτίσεων θα γίνει με ολική διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας κατά τις ώρες 9:00 έως 15:00, ενώ η Γέφυρα θα αποδίδεται στην κυκλοφορία μετά τις 15.00.
Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από εναλλακτικές διαδρομές.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αττική: Δύο συλλήψεις για κλοπές από κοσμηματοπωλεία – Άνω των 63.000 ευρώ η λεία τους
- Πιερρακάκης για δημόσιο χρέος: Κερδίζουμε 800 εκατομμύρια τον χρόνο από το 2029 και μετά
- Τι συμβαίνει με το Starlink στο ουκρανικό μέτωπο; Ρώσοι αναφέρουν διακοπές
- Σε δύσκολη θέση ο Στάρμερ: Ζήτησε «συγγνώμη» για τη βρώμικη υπόθεση Έπσταϊν, vid
- Νοσοκομείο «Μεταξά»: Τέθηκε σε λειτουργία και η 5η χειρουργική αίθουσα – 400 με 500 περισσότερες επεμβάσεις ετησίως
- Κρεμλίνο για πιθανή εμπλοκή ρωσικών αρχών στην υπόθεση Έπσταϊν: «Ας μην χάνουμε το χρόνο μας»
- ΔΥΠΑ: 51η «Ημέρα Καριέρας» στον Βόλο το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου
- Επιβεβαιώνει η Άγκυρα: Πάει Τουρκία στις 11/2 ο Μητσοτάκης – «Θα υπογραφούν διάφορες συμφωνίες»
- Θεσσαλονίκη: Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο – Παρουσίαση για μαθήτριες και μαθητές Β’ και Γ’ Λυκείου
- Γ. Χατζηθεοδοσίου: Ρύθμιση 120 δόσεων χωρίς δημοσιονομικό κόστος μπορεί να αυξήσει τα δημόσια έσοδα
Κύρια Θέματα









