Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο Mega ο ίδιος αποκάλυψε:
«Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει δίωξη στον συντηρητή, δεν έχει ασκήσει δίωξη στη διοίκηση διότι η διοίκηση του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός έχει κάνει τη δουλειά της στο ακέραιο, 100%. Το ασανσέρ αυτό ήταν πρόσφατα ανακαινισμένο, ήταν μιας πολύ μεγάλης εταιρίας, η εταιρία έκανε κανονικά τις συντηρήσεις όπως προβλέπει το τεχνικό της δελτίο, η τελευταία συντήρηση έγινε πριν από 25 ημέρες.
Παράλληλα, είχε προσληφθεί και δεύτερη εταιρία, όπως προβλέπει η νομοθεσία, για να ελέγχει την πρώτη εταιρία ότι έκανε τη συντήρηση. Πράγματι υπάρχει το πιστοποιητικό και της δεύτερης εταιρίας, και υπάρχει και ασφαλιστήριο συμβόλαιο ενεργό από όπου θα διεκδικηθεί και σχετικό ασφάλιστρο» τόνισε ο υπουργός Υγείας.
Όσον αφορά το νοσοκομείο, έχει πράξει στο 100% το καθήκον του. Εγώ, αν είχα διαπιστώσει αμέλεια της διοικήσεως για ένα τόσο σοβαρό περιστατικό, θα είχα ζητήσει αμέσως την παραίτηση της διοικήτριας. Δεν τη ζήτησα διότι δεν έχει ευθύνη. Ούτε διάλυση του ΕΣΥ έχουμε εδώ, ούτε εγκαταλελειμμένο ΕΣΥ έχουμε, ούτε τίποτα από όλες τις άλλες ανοησίες που ακούστηκαν. Έχουμε προφανώς, μια πλημμελή συντήρηση; Ένα λάθος του συντηρητή; Κάποιο λάθος έχει γίνει τεχνικό.
Έχω διατάξει επείγοντα έλεγχο σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας ξανά σε όλα τα ασανσέρ».
Eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Δεν θα χαθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια για τις αγροτικές επιδοτήσεις
- Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Όρκες αναποδογύρισαν σκάφος!
- Η Ρωσία παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτικών
- Οι Πολωνοί μιλούν τώρα για «αυξημένη δραστηριότητα drones κοντά στη Λευκορωσία»
- Εικόνες απόλυτης παρακμής στις πόλεις των ΗΠΑ, Video
- Πανθεσσαλικό μπλόκο αγροτών στον κόμβο Ε65 της Καρδίτσας – Πώς θα γίνεται η κίνηση των οχημάτων
- Παραίτηση αξιωματούχου μέσα στο Κρεμλίνο
- Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ από Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οδηγός μηχανής «καρφώνεται» σε φορτηγό
- Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Το μήνυμα Βανς προς τους δεξιούς Αμερικανούς
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος από την Interpol Σερβίας
Κύρια Θέματα

















