“Η εκτίμησή μας μέχρι στιγμής είναι ότι η αναβάθμιση λογισμικού του CrowdStrike επηρέασε 8,5 εκατομμύρια συσκευές Windows, ή λιγότερο από το ένα τοις εκατό όλων των συσκευών με Windows”, ανέφερε η εταιρεία σήμερα με ανάρτηση σε ιστολόγιο.
Η CrowdStrike έχει συνδράμει στην ανάπτυξη μιας κλιμακωτής λύσης που θα βοηθήσει την υποδομή Azure της Microsoft να επιταχύνει μια επιδιόρθωση, τόνισε η Microsoft, προσθέτοντας ότι ο τεχνολογικός γίγαντας συνεργάζεται τόσο με τις διαδικτυακές υπηρεσίες της Amazon όσο και με την πλατφόρμα Google Cloud για να βρεθούν οι “πιο αποτελεσματικές προσεγγίσεις”.
Η χθεσινή κατάρρευση πληροφοριακών συστημάτων παγκοσμίως επηρέασε τη λειτουργία αεροδρομίων, αεροπορικών εταιριών, τραπεζών, μέσων ενημέρωσης και δεκάδων άλλων επιχειρήσεων σε όλον τον κόσμο.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης το έσκασε από την πίσω πόρτα για να αποφύγει τους αγρότες
- Δομική αλλαγή από το Υπουργείο Παιδείας στη διαχείριση των κενών στην εκπαίδευση
- Λιθουανία: «Όχι» σε συνομιλίες με τη Λευκορωσία για τα σύνορα
- Ο επικεφαλής της ουκρανικής αντιπροσωπείας διαπραγματευτών επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη
- Παράνοια! Με πρόστιμο θα κινδυνεύουν όσοι περπατούν γρήγορα – Δείτε σε ποιά χώρα
- Τι δήλωσε ο Κυρανάκης για τα συστήματα ασφαλείας και την τηλεδιοίκηση στα τρένα
- Παγκόσμιος περίγελος η κλίκα των φιλοπόλεμων Ευρωπαίων – Video
- Συντριβή C-130: Πρώτη αντίδραση Ερντογάν
- Επιστήμονες αναδημιουργούν σπάνια χρωστική ουσία που κρύβεται πίσω από τις «υπερδυνάμεις» του χταποδιού
- Πιερρακάκης: Δίνουμε κίνητρα για συνέργειες για να μεγαλώσουν οι επιχειρήσεις









