Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην κορυφή της Super League 1, αλλά οι νίκες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ τον έχουν φέρει σε απόσταση… αναπνοής από τις δύο ομάδες, ενώ και η ΑΕΚ με διπλό στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, μπορεί να μειώσει τη διαφορά.
Οι “πράσινοι” μετρούν όμως τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και δεν έχουν χάσει ακόμη βαθμό εκτός έδρας, με αποτέλεσμα να είναι το απόλυτο φαβορί και κόντρα στον Άρη. Οι “κίτρινοι” από την πλευρά τους, προέρχονται επίσης από νίκη στην έδρα του Βόλου και συνέχισαν την ανοδική τους πορεία με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο, έχοντας βρεθεί πλέον στην πρώτη 5άδα της βαθμολογίας της Super League 1.
Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο “Βικελίδης” μάλιστα είναι θα αποτελέσει ένα μεγάλο τεστ για τον Άρη, καθώς έχει την ευκαιρία να δείξει ότι θα είναι και φέτος μία από τις ομάδες των play off που μπορούν να διεκδικήσουν την έξοδο στην Ευρώπη.
Ποιες οι πιθανές ενδεκάδες
Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Νταρίντα, Ζουλ, Πάρντο, Κάρσλον, Μορόν, Σουλεϊμάνοφ.
Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελεντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης, Μαντσίνι.
(με πληροφορίες από newsit. gr / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι τρυφερές ευχές της Σελίν Ντιόν για τη νέα χρονιά, vid
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση κατά 4,2% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο τον Οκτώβριο
- Σοκάρει η βασίλισσα Καμίλα: “Όταν ήμουν έφηβη, δέχτηκα επίθεση μέσα σε ένα τρένο…”
- Σαν θρίλερ: Τελεφερίκ με ανθρώπους…μέσα σε χιονοθύελλα στην Ιαπωνία! vid
- Μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά για τη νέα χρονιά – 2026: η πατρίδα απαιτεί Αλήθεια και κοινωνική δικαιοσύνη
- Ο Ζελένσκι αψηφά τον Τραμπ; Θα το ανεχτεί ο Αμερικανός πρόεδρος;
- Θεσσαλονίκη: Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Αθ.Αηδονά
- Γιορτινά γεύματα σε γηροκομεία από την Προεδρία της Δημοκρατίας
- Χάρης Δούκας: «Το 2026 να είναι η αφετηρία για μία Αθήνα πιο ανθρώπινη και δίκαιη»
- Έρχεται το «Ocean’s 14» με Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ, Ματ Ντέιμον και Τζούλια Ρόμπερτς









