Ο Αργεντίνος παγκόσμιος πρωταθλητής, που πλέον αγωνίζεται στις ΗΠΑ, ξέκοψε κάθε συζήτηση περί επιστροφής του στην Ευρώπη.
Τι δήλωσε:
«Ο κύκλος μου στην Ευρώπη έχει κλείσει. Ευχαριστώ τον Θεό για την καριέρα μου και που κατέκτησα όσα ονειρευόμουν. Τώρα βρίσκομαι στο MLS και δεν πιστεύω ότι θα γυρίσω στην Ευρώπη. Φυσικά και θα μου λείψουν το Champions League και η La Liga, αλλά πήρα ό,τι μπορούσα από αυτά και δεν στεναχωριέμαι.
Η ιδέα μου ήταν να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα, να αγωνιστώ ξανά εκεί και να αποσυρθώ ως ποδοσφαιριστής της, αλλά δεν ήταν εφικτό και έτσι ήρθαμε στο Μαϊάμι. Είχα πολλές προτάσεις και από την Ευρώπη και από τη Σαουδική Αραβία αλλά επέλεξα την Ίντερ Μαϊάμι και νιώθουμε πολύ άνετα οικογενειακώς».
απεμπε-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η αγάπη της Νταϊάν Κίτον για την αρχιτεκτονική – Είχε σπίτι σχεδιασμένο από τον γιο του Frank Lloyd Wright
- Στις ΗΠΑ για την ετήσια σύνοδο του ΔΝΤ ο Κ. Πιερρακάκης
- Τραγωδία στην Κίνα! Οδηγός κάηκε ζωντανός επειδή κλείδωσαν οι πόρτες του ηλεκτρικού ΙΧ, vid
- «Ω Θεέ μου τόσα πολλά λεφτά»: Η viral ατάκα Τραμπ μόλις είδε υψηλόβαθμο Άραβα, vid
- Η βόλτα της πεινασμένης αλεπούς στην Πετρούπολη – Προσπάθησε να κλέψει τσάντα με κρουασάν, vid
- Βόρεια Θαλάσσια Διαδρομή: Τι στόχο έχουν βάλει Ρωσία και Κίνα
- Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έκανε εμφάνιση – έκπληξη στην πρεμιέρα της ταινίας «Hamnet» και επαίνεσε την Κλόι Ζάο
- Πεσκόφ: «Η Ρωσία συνεχίζει επί του παρόντος την ειδική στρατιωτική της επιχείρηση λόγω έλλειψης εναλλακτικών λύσεων»
- Πρώιμη παιδική παρέμβαση: Νέο voucher έως 800 ευρώ – Αιτήσεις από 20 Οκτωβρίου για τους παρόχους υπηρεσιών
- Ο Σαμ Άλτμαν προβλέπει ότι οι “Μηχανές” της AI σύντομα θα κατασκευάζουν τον δικό τους κόσμο