«Αγαπητέ κύριε Μπαλτάκο, αγαπητέ πρόεδρε, Σε συνέχεια της επιστολής της 8ης Αυγούστου, επιτρέψτε μου να εκφράσω για άλλη μια φορά τη λύπη μας για το περιστατικό που συνέβη στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα και να σας ζητήσω να εκφράσετε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Μιχάλη Κατσούρη.
Καταλαβαίνουμε ότι τα συναισθήματα είναι έντονα μετά από ένα τόσο μοιραίο περιστατικό, αλλά καλούμε σε ήρεμη και ορθολογική αντίδραση και επικοινωνία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών. Επομένως, παρακαλούμε να συστήσετε στη διοίκηση της ΑΕΚ να ανοίξει επικοινωνία με την Ντίναμο και τις κρατικές αρχές
Η αποφυγή οποιασδήποτε μορφής επικοινωνίας δεν βοηθά σε μια δύσκολη κατάσταση όπως αυτή. Αντίθετα, η αποφυγή συνομιλίας και η έλλειψη ανταλλαγής πληροφοριών θα μπορούσε να έχει ισχυρές αρνητικές συνέπειες, κάτι που είναι ιδιαίτερα προβληματικό γιατί ΑΕΚ και Ντίναμο έχουν μπροστά τους δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια.
Φυσικά, όλοι οι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό θα πρέπει να διωχθούν επαρκώς ενώπιον του δικαστηρίου και ιδιαίτερα ο υπεύθυνος για τον θάνατο του Κατσούρη. Ωστόσο, πιστεύω ότι ο ρόλος μας είναι να προσπαθήσουμε να μειώσουμε τις εντάσεις μεταξύ των δύο συλλόγων και μεταξύ των δύο χωρών, γιατί δεν πρέπει να είμαστε όλοι θύματα χουλιγκανικής συμπεριφοράς.
Κατανοούμε ότι ο κόσμος στην ΑΕΚ θρηνεί για την απώλεια του οπαδού του, αλλά για άλλη μια φορά συνιστούμε ανεπιφύλακτα την ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ των συλλόγων και των κυβερνητικών αρχών, για την αποτροπή μελλοντικών επεισοδίων, που πρέπει να είναι η ύψιστη προτεραιότητα για όλους μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας σε αυτό το θέμα. Τις καλύτερες ευχές».
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γάζα: Τι ειπώθηκε για τους Ινδονήσιους στρατιώτες που θα συμμετάσχουν σε μια ειρηνευτική δύναμη
- Πάτρα: Νεκρός βρέθηκε κρατούμενος των φυλακών του Αγίου Στεφάνου
- Η θρύλος των Ολυμπιακών Αγώνων Μάριον Τζόουνς δείχνει βίντεο να μην μπορεί να κατέβει τις σκάλες
- Τώρα είναι καλή η Δεξιά;
- Δόμνα Μιχαηλίδου: «Από σήμερα οι αιτήσεις για την Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση»
- Λάρισα: Επιδόθηκε στον σταθμάρχη το κλητήριο θέσπισμα για τη δίκη των Τεμπών
- Πέταξαν αυγά στον Λουίς Ρουμπιάλες – Το διαβόητο φιλί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, vid
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Οι πολίτες εμπιστεύονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία
- ΔΥΠΑ: Μέχρι τη Δευτέρα, 17/11, οι αιτήσεις για τον Δ΄ κύκλο ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας
- Το κοινοβούλιο της Γροιλανδίας υιοθέτησε νόμο με τον οποίο περιορίζεται το δικαίωμα των αλλοδαπών να αποκτούν ακίνητη περιουσία στο νησί









