Ο σύλλογος από την Κροατία, μέσω των social media, ανακοίνωσαν πως διατέθηκαν όλα και το «Πόλιουντ» θα είναι κατάμεστο για το ματς κόντρα στους «ασπρόμαυρους» την ερχόμενη Πέμπτη (10/8, 22:00).
Η Χάιντουκ έχει διαθέσει κάτι παραπάνω από 17.500 κάρτες διαρκείας ενώ το «Πόλιουντ» έχει χωρητικότητα κοντά στις 34.000. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια ή θέσεις για το ματς Χάιντουκ – ΠΑΟΚ στο “Πόλιουντ”. Μέσα σε λίγες ώρες, όλες οι διαθέσιμες θέσεις βρήκαν κάτοχο», αναφέρει η σχετική ενημέρωση από τους Κροάτες.
Που θα είναι… μόνοι τους στο «Πόλιουντ», όπως και οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα είναι μόνοι τους στον επαναληπτικό της Τούμπας. Η UEFA ενημέρωσε επίσημα τους δύο συλλόγους ότι απαγορεύει τη μετακίνηση των οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας και στα δύο τους παιχνίδια για τα προκριματικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς έκριναν πως είναι υψηλής επικινδυνότητας.
Κάτι ανάλογο συνέβη και με τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ και του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ, για τον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θ. Κοντογεώργης για αγρότες: Χρήσιμη η συνάντηση της Δευτέρας – Με διάλογο θα έχουμε αποτελέσματα
- Ερώτηση Γ. Αυτιά σε Κομισιόν: «Ολοκληρώστε τη χρηματοδότηση του φράχτη στον Έβρο»
- ΔΥΠΑ -«Ημέρα Καριέρας» στο Περιστέρι: Περισσότερες από 8.000 θέσεις εργασίας για πάνω από 300 επιχειρήσεις
- Το αστείο βίντεο της ημέρας που ξετρέλανε το διαδίκτυο!
- Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου 2026, σύμφωνα με τον e-ΕΦΚΑ
- Κ. Τσουκαλάς για FIR Αθηνών: Πώς ενήργησε η κυβέρνηση στα εξώδικα των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας το 2021;
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 23,8% σημείωσαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων τον Δεκέμβριο
- Αμερικανός κωμικός «τρολάρει» τον Τραμπ στους δρόμους της Ινδίας – Τι τους πούλησε, vid
- Εκεί που «χωλαίνουν» οι ΗΠΑ, εμφανίζεται ο Πούτιν: Διαμεσολαβητής μεταξύ Ισραήλ και Ιράν
- Η πιο σπάνια μαϊμού στον κόσμο; To βίντεο μιας γυναίκας από τη Σιγκαπούρη έγινε viral!









