Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Σαχτάρ Ντόνετσκ κατηγόρησε τη FIFA ότι «δεν έκανε τίποτα» για να βοηθήσει τον σύλλογο μετά την απόρριψη της προσφυγής κατά μιας αμφιλεγόμενης μεταγραφικής απόφασης στις αρχές του μήνα.
Οι αξιωματούχοι της Σαχτάρ έχουν εξοργιστεί από μια μεταγραφική πολιτική της FIFA που επέτρεπε σε ξένους παίκτες και προπονητικό προσωπικό σε ρωσικούς και ουκρανικούς συλλόγους να αναστείλουν μονομερώς τα συμβόλαιά τους μέχρι το τέλος Ιουνίου 2023 λόγω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης.
Η Σαχτάρ ισχυρίστηκε ότι σήμαινε ότι ο σύλλογος θα έχανε εκατομμύρια σε πιθανά έξοδα μεταγραφής.
«Όλος ο κόσμος βοηθά την Ουκρανία, αλλά η FIFA δεν βοηθά το ποδόσφαιρό της. Είναι καθήκον τους και δεν κάνουν τίποτα», παραπονέθηκε ο Darijo Srna σε συνέντευξή του στον The Guardian.
«Αυτό που μας έκανε η FIFA δεν είναι σωστό», πρόσθεσε ο Σρνα. «Θα μας καταστρέψουν. Δεν ζητάμε χρήματα που δεν είναι δικά μας. Θέλουμε να προστατεύσουμε έναν σύλλογο…”
(ΦΩΤΟ:pexels
)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συντριβή αεροσκάφους στις ΗΠΑ: 14 οι νεκροί – Βίντεο με την συγκλονιστική αντίδραση οδηγού!
- Τραμπ-Όρμπαν: Μόνο με θαύμα μπορεί να νικήσει τον πόλεμο η Ουκρανία, vid
- Viral το βίντεο: Κοριτσάκι έγινε “Spiderman” για να γλιτώσει από τον οδοντίατρο!
- Νυχτερινές επιδρομές της Ρωσίας σε ενεργειακές και στρατιωτικές επιδρομές στην Ουκρανία, vid
- «Πετάνε» οι ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα όσο η ακρίβεια γιγαντώνεται
- Ανεμοστρόβιλος σάρωσε στη Bραζιλία: 5 νεκροί και τουλάχιστον 130 τραυματίες – Συγκλονιστικά βίντεο
- Καθημερινά και… αθόρυβα φτάνουν νέα καραβάνια αλλοδαπών στην Κρήτη
- Το θηρίο 80χιλ. τόνων της Κίνας που πλέει από σήμερα στις θάλασσες – Νέα πλάνα του Fujian, video
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 8 Νοεμβρίου
- Σαν σήμερα 8 Νοεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας









