Δημοσίευμα βόμβα της Ισπανικής AS, φέρεται να φέρνει ανατροπές στην Εθνική Ισπανίας, καθώς ο Σέρχιο Ράμος φαίνεται να κερδίζει πόντους εξαιτίας των πολύ καλών του εμφανίσεων με τη Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Λουίς Ενρίκε να είναι έτοιμος να καλέσει ξανά στους ”φούριας ρόχας΄΄ τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό.
Υπενθυμίζεται ότι ο Σέρχιο Ράμος αγωνίστηκε τελευταία φορά με το εθνόσημο τον Μάρτιο του 2021, ενώ υπήρχε η φημολογία ότι οι σχέσεις του με τον Λουίς Ενρίκε έχουν περάσει από ”σαράντα κύματα”.
Οι τελικές αποφάσεις του Λουίς Ενρικέ σχετικά με την επιλογή των παικτών που θα δώσουν το παρών στο Μουντιάλ 2022 αναμένεται να γνωστοποιηθούν παραμονές του πρώτου αγώνα της Ισπανίας στο Κατάρ.
(Newsit – φωτo:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ. Χατζηδάκης: “Παίρνω απόσταση από τους ψεκασμούς από όπου κι αν προέρχονται”
- Θεσσαλονίκη: 22χρονος αλλοδαπός μαχαίρωσε 25χρονο σε λαιμό και κεφάλι τα ξημερώματα στην πλ. Αριστοτέλους
- Εξεγέρσεις σε φυλακές της Γουατεμάλας από μέλη συμμοριών
- Κ. Τασούλας για ημέρα μνήμης θυμάτων της τρομοκρατίας: “Τα όπλα της δημοκρατίας είναι πιο ισχυρά από τα περίστροφα”
- Ν. Χαρδαλιάς: «Η Αττική μπορεί να εξελιχθεί σε διεθνή κόμβο θαλάσσιου τουρισμού και yachting»
- Η Μαρία Σάκκαρη δεν πίστευε τον “πόντο της χρονιάς” που έβαλε στο Australian Open! vid
- Απήγαγαν άνδρα από το ΙΧ του: Θα τον στείλουν να πεθάνει για το Ουκρανονάτο, vid
- Έτσι ξεκινάει ένα… κλασικό χειμωνιάτικο πρωινό στη Ρωσία, vid
- Παναμάς: Κατάσχεση ρεκόρ 5 τόνων ναρκωτικών μετά από καταδίωξη στη θάλασσα
- Ο εγγονός του θρύλου Johnny Cash τραγουδά τα τραγούδια του παππού του: “Ήταν η αλήθεια”, vid









